27. marraskuuta 2010

vuosia sitten

Kylläkin vaan kaksi vuotta sitten. Parin vuoden takaisia kuvia pienemmästä Nemosta. On se ollut söpö.. onhan se edelleenkin. Kauhistus miten sen naama on ollut valkoinen! Nykyiset värjäytymät ihan järkyttävät. Tämmöinen postaus kun oli vaan pakko saada postata..
Viikko kulunut levon merkeissä, sekä koira ja omistaja aivan sekopäisiä jo liikunnan puutteesta. Voin myöntää, ei me olla sisällä mitään treenattu. Alkuviikosta vähän merkkiä, ruutua, paikkamakuuta. Vähän temppuiltu, mutta kaikki jääneet ihan alkuasteille. Surkeaa. Onpahan koira saanut ihan aktiviteetittömän ja liikunnattoman viikon.
Mietin tässä myös voisinko jo huomenna alkaa pidentämään vähän meidän lenkkejä. Nemohan yski vaan kunnolla silloin viime sunnuntaina ja maanantaina, sitten se on ollut tyyliin yskäisy päivässä. Parina viime päivänä ei mitään. Tänään kyllä sai lenkilä hinkumiskohtauksen kun sekosi jonkun narttukoiran pissasta, mutta se taisi olla semmoinen joku kohtaus (sille oli jokin kovin hienokin nimi, enpä muista). Oonkohan muuten muistanut kertoa että se meidän silmäpeili on tammikuussa, hyvä vaan ettei joudu enää sen pidempään odottamaan.
Jaajaa, mutta huomenna ainakin mennään treenaamaan. Tuo arktinen keli vaan ei kovin kutsu treenailemaan mutta pakko päästä!

2 kommenttia: