28. marraskuuta 2010

jännää

Eikö tuo piski nyt voisi täysin normalisoitua. Kun en tiedä onko se vieläkin kipeä vai ei. Aamulla heräsin siihen kun Nemo kiipeili mun päällä ja vinkui. Sitten se vaihtoi kokoajan paikkaa ja asentoa ja vinkui silloin tällöin. Ei ollut pissahätävinkumista, vaan sellaista vinkumista jota esiintyi mm. kesällä kun joku inha ötökkä pisti herraa. Tiedä häntä, ehkä sillä oli vatsa kipeä?
Vähän tänään pidennettiin lenkkejä, oikeasti tosi vähän. Ulos päästyään Nemo oli ihan liekeissä, mutta nukkuikin sitten lenkkien jälkeen aina pari tuntia. Kyllähän viikon levon jälkeen kunto on varmaan huonontunut.

Aamulla koitettiin treenata. Pakkasta oli lähemmäs -15, ettei kauhean innostavaa. Broileria mukana, sormet kohmeessa. Nemo vähän ulkona tilanteesta, kun päästin irti meinasi lähteä huitelemaan.
Jonkun verran lyhyitä seuraamispätkiä. Into oli vähän kateissa (ei ihmekään viikon treenitauon jälkeen), mutta innostin paljon. Hyvästä seuruusta heti jättikehut- ja palkka. Menetteli.
Sisällä sitten lyhyt paikkis, hieno. Nemo vaan meinaa nukahtaa heti välittömästi sisämakuissa. Sen silmät alkaa painua heti kiinni. Temppuiltiin kanssa ja otettiin maasta istumaannousuja. Edestä ei suju, alkaa tarjota haukkumista. Sivulta nousee hyvin.
No, katsotaan millainen on herran olotila huomenna. Itselläni onneksi huomenna vaan äikänkoe ja tiistai vapaata. Sitten onkin joulukuu, how cool!
ps. en muuten vaan osaa kuvata lumessa.. huomenna voisi kuvailla enemmänkin. Olisi kiva päästä pellolle, aikaisintaan keskiviikkona. En viitsi ihan heti radikaalisti lähteä vetämään kolmen kilsan lenkkiä Nemon kanssa sen sairasloman jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti