20. marraskuuta 2010

i can't see what's coming next

Jippiaijee torstaina saatiin ihan kunnolla lunta! Kuvat onkin otettu silloin. Oli jännä kuvata järkkärillä lumessa.. huomenna ihan kunnolla aamusta kuvaamaan piskiä.
Nemokin oli ihan riemuissaan lumessa, sen mielestä paljon mukavampi spurttailla täysiä (hieman kiusata minuakin) ja tulla tieltä kierien kotiovelle. Nemolla on oikeasti sellainen tapa, että se alkaa kieriä roskiskatoksen kohdalla aina talvisin kun on lunta, ja sen saa sitten tyyliin kiskoa selällään sieltä kotiin. Fiksu mies.
Yritän tässä alkaa taas pidentämään meidän lenkkeilyjä ettei koirakaan joudu ihan rapakuntoon. Koeviikon jälkeen onneksi helpottaa, eikä tässä joululomaankaan enää pitkä aika ole ei.


Mutta asiaan kunnolla, tänään treenattiin! Mulla oli itselläni mieletön treeni-into, ja taisin saada sen tarttumaan Nemoonkin kunnolla. Kinnarin koulun pihalla. Oli pirun liukasta, meinasin seuraamisissa kaatua pariinkin otteeseen.
Virittelin vähän piskiä kaiken maailman tempuilla ja jakelin palkkaa aika avokätisesti kaikesta kivasta toiminnasta. Ensiksi kaksi lyhyttä paikkamakuuta, kävin vaan parinkymmenen metrin päässä ja palasin heti Nemon luokse. Toisessa ennakoi istumisen kun aioin palkata, toisessa ei. Hyvin pysyi lumisessa maassa sen lyhyen ajan.
Otettiin kaksi vauhtiluoksaria kaverin kanssa, toisessa vähän sekoilua kaverin osalta mutta piski tuli hyvin. Jälkimmäinen varsinkin oli superhieno, se vauhti vautsi.
Ihan lyhyitä seuruupätkiä, pidettiin sitä intoa sairaana yllä. Lyhyitälyhyitä pätkiä, loppuun superkehut- ja palkka. Hienoja! Ongelmana oli tosiaan se etten meinannut itse pysyä pystyssä, se seurauttaminen oli semmoista sipsutusta..
Lopuksi kapulointia. Joku neljä kertaa innostin piskiä kapulalla, pidin kiinni, viskasin kapulan ja päästin perään. Oikein superhienosti toi pari metriä, sitten pudotti, heitin heti palkkaa. Pari kertaa annoin tarjota itse nostamista, hyvin. Vielä vähän tolpankiertoja ja temppuja.
Tosi kiva treeni oli! Pitäisi lumesta huolimatta pitää treenamiset päiväjärjestyksessä, ja varsinkin ne ketun häiriötreenit vaikka ukutkin loppuu. Kaikki treeniseura siis tervetullutta! Pesin Nemon vielä illalla. Sen silmät vuotaa ihan sairaasti, argh. Muutenkin turkki on jotenkin oudon vanuuntunutta, mitähän sille on tapahtunut. Toivottavasti saadaan messariin kuntoon.

3 kommenttia:

 1. Aika cool noi lumipaakut...

  Mutta musta on aina älyttömän kiva lukea, kun teillä onnistuu! En tiedä mikä siinä on, kun ei kaikilla.

  Milloin luvassa videoita, haluun nähhä.

  VastaaPoista
 2. ME tullaan treenaamaan teidän kanssa ;) Siitä on niin pitkä aika kun ollaan treenattu tavoitteellisesti tai suunnitellusti. Koeviikon jälkeen aletaan käymään lenkeillä ja treenaamassa? :)

  VastaaPoista
 3. jenna: joo nemokin tykkää paakuista..
  kyllä teilläkin lähtöö! ja ei meilläkään aina.
  videoita voisin yrittää saada lähiakoina :D lähinnä ongelmana ettei ole kuvaajaa ja ainakun treenataan on jo niin pimeää.

  janessa: jes hienoa! kyllä kunhan toi nemokin paranee kunnolla ettei tartu :)

  VastaaPoista