11. marraskuuta 2010

lisätunteja vuorokauteen olisko mitään

Väsyttää aivan tajuttomasti. Koirailut on jääneet viimeisen viikon aikana taas normia vähemmälle, yksinkertaisesti sen takia ettei jaksa. Piru vie tuota säätä, kun katsoo ikkunasta ulos ei tiedä onko päivä vai ilta.. argh en jaksa tuota pimeyttä. Koulukin sujuu niin hyvin, eihän tässä koeviikkoonkaan ole enää pitkä aika!
Jeejee meidän silmäpeilauskin siirtyy jonnekin hamaan tulevaisuuteen kun siellä oli jotain propleemia.
Nää kuvathan on sitten viime viikolta, silloin kun aurinko vielä joskus paistoi.


Maanantaina muistaakseni treenattiin. Yhteiskoululla, enkä tiedä mikä keharikohtaus Nemoon iski. Se alkoi pomppia kolmella jalalla (tarkistin tietty mahan ja tassut, ei siellä mitään häikkää) ja koitti lähteä kentältä kiitämään pari kertaa.
Saatiin suht onnistunut treeni kuitenkin, ihan hienoja paikkamakuita muistaakseni. Kierrättelin myös lipputankoa ja käskin siitä seisomaan ja maahan. Eipä tosta treenistä kovin tarkkoja muistikuvia ole hehe..
Tänään samassa mestassa ja taas sama tassuongelma. Ihan sairaan lyhyt paikkamakuu, oli myös sairaan märkää. Lonkalla oli, mutta hyvin pysyi. Stoppien kertauksia alusta ihan normitilanteeseen, hienosti kaikki sujui ja lopuksi ihan normit stoppaukset. Loppuun vähän seuraamista, melkoisesti painoi. Intoa kyllä riitti. Tuokaan treeni vaan ei ollut mikään kunnollinen, tyylillä vaan mennään kentälle vähän loikkimaan.
En tiedä, olisiko nyt hyvä paikka sille treenitauolle. Vai vasta joulukuussa. Vai tammikuussa. Ehkä sitä intoa jostain tulee? Mulla oli jossain vaiheessa niin kauhea kiire sen tk1sen kanssa, mutta eipä ole enää. Olisihan se ihan kiva saada, mutta ei nyt mikään kiire. Myönnetään, olihan mulla siinä halu päästä näyttämään muillekin, että Nemo osaa jotain. Kyllä mieli joo muuttuu. Pääasia että on kivaa ja huvittaa.
Tuo sää ei kauheasti inspiroi lenkkeilemään, mutta joka päivä ollaan vähintään tunti huideltu tuolla yyberkurassa pelloilla, jotta Nemo saisi purkaa energioita vapaana. Hyvin se on taas vapaana ollessaan totellut, nastaa. Oon myös monena päivänä antanut Nemolle iltaruoan kongissa. Pentunahan se ei tajunnut kongeista mitään, nyt jo sujuvasti riehuu sen kanssa saadakseen ruoat ulos. Myös piskin vatsan toiminta on normalisoitunut, eli luultavasti canidaella jatketaan.. jos löytäisi vielä sitä toista canidaen ruokaa.
Tulipa mieleen että täytyisi ostaa Nemolle joku heijastinliivi. Pellolla on hieman pimeää ja eihän tolta edes tuolta turkin alta mitkään heijastinpannat näy.
Nyt juu höpinät sikseen ja lähden lukemaan psykologiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti