22. marraskuuta 2010

kennelyskäilee


Tosiaan, pikkujätkä aloitti eilen ihan yhtäkkiä hurjan köhimisen. Fiksuna vielä eilen aamulla vedettiin pitkä lenkki, ajattelin itse että se aamuinen yskäkohtaus oli vaan joku satunnainen. No, köhiminen sitten jatkui ja paheni päivän mittaan. Varsinkin kun oli levännyt ja kun vähänkin alkoi riekkumaan. Kennelyskältä vaikutti ihan selvästi.
Tänään jatkui, koko päivä ihan kunnolla levossa. Käytiin sitten illalla lääkärissä ja diagnoosiksi se kennelyskä. Saatiin mukaan tulehduskipulääke, kuulemma pärjäisi ilman sitäkin, että menee yleensä itsestään ohi, varsinkin jos koira on rokotettu. Nempallahan on se rokote kennelyskää vastaan. Eikä kovin ainakaan vielä houkuta aloittaa tuota lääkekuuria, koska sitten jää messarit välistä.. tietty se terveys on etusijalla, mutta piski kumminkin suhteellisen hyvässä kunnossa.
Nyt jääkin harmillisesti lenkit ihan lyhyiksi juuri kun mullakin olisi ollut aikaa lenkkeillä, ei voi mitään. Oon ottanut piskin istumaan pesuhuoneeseen siksi aikaa kun käväsen suihkussa, kummasti se höyry on auttanut tuohon köhään.
Eipä nyt muita kuulumisia, huomenna voitaisiin jotain sisäaktivointia harrastaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti