17. marraskuuta 2010

melko jäiset treenit

Alkuviikko onkin taas hujahtanut varsin pirullisesti ohitse.. eilen metsästin kolmesta eri eläinkaupasta canidaea Nemolle, vaan eipä ole missään, eikä oikeasti siis koko maassa. Joutui taas ostamaan säkin hillssiä ja kohta vaihtaa siihen uudestaan, kuinka ärsyttävää. Käytin jätkän myös eläinkaupan vaa'assa ja hmm en tiedä onko se lihonut, 7,2kg. Onkohan tuo vähän liikaa painoa. Kyllä kylkiluut ihan hyvin tuntuu, rintakehän päällä taitaa olla vähän ylimääräistäkin. Pitäisi saada liikunnan määrää vähän lisättyä.
Treenaamiset jäi maanantaina ja eilen pois päiväjärjestyksestä, ei vaan kerkeä. Lenkkejä ollaan ihan hyvin tehty.
Tajusin muuten, että ei messariinkaan ole pitkä aika! Olisi kiva kun pääsisi vielä jonnekin mätsäriin ennen isompaa kehää reenailemaan..


Tänään ukuissa taas parin viikon laiskuuden jälkeen. Onneksi mentiin, oli tosi kivat treenit! Oli vaan ihan pirun kylmä, pari astetta pakkasta.
Huomasi, että häiriötreenit on jääneet viimeisen kuukauden aikana vähemmälle. Saavuttiin kentälle alkeiryhmän treenatessa, Nemohan meinasi seota piskeistä aluksi ihan täysin. Oli joka välissä rynnimässä muita koiria kohti. Hyvin kumminkin kuunteli jokaista käskyä.
Ensiksi oltiin tosi vautsi-esimerkkikoirakko ja näytettiin alkeisryhmälle luoksari. Ihan kiva, vauhti vaan hivenen hidas. Täytyy siis vauhtiluoksareita harrastella. Sairaan hassua että pystyi näyttämään alkeisryhmälle jonkun luoksarin.. tuntuu että siitä on kumminkin niin vähän aikaa kun itse oli alkeistasolla. Hehe.
Varsinaisten treenien ihan alkuun sitten kaksi lyhyttä paikkamakuuta, etäisyyttä viitisen metriä, kehuin kokoajan, aika puolisen minuuttia kummassakin. Hienosti makasi.
Sitten tehtiin uusien sääntöjen mukaista idaria. Mullahan ei ollut siitä mitään järkevää käsitystä ennen tätä. Oli vissiin z-kirjaimen muotoinen, ensiksi stoppi, sitten istuminen ja maahanmeno.
Nemo seurasi ihan kivasti, stoppasi heti ekalla! Kiersin tötsän ja palasin vierelle, palkkasin heti. Samoissa merkeissä istuminen ja maahanmeno. Koko liike meni omasta mielestäni ihan superhyvin!! Nemo taisi tehdä jäävät suhteellisen nopeastikin. Ei olla ikinä ennen edes idaria otettu. Ihan kiva jotain erilaista treenata.
Sitten otin vähän paikkaistumista loppuun ja lipputangon kiertoja, Nempan vire nousi vielä mukavasti.
Superkivat treenit oli, piskin keskittyminen ei nyt ihan parasta. Ymmärrettävää kun häiriötreenit tosiaan jääneet. Treeneissä oli muuten aivan ihastuttava valkkari, jututin omistajaakin siinä lopuksi. Juu eihän se valkkarikuume kasva ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti