30. syyskuuta 2010

treeneissä jälleenOltiin pitkästä aikaa ukun treeneissä, nyt pitääkin pysyä kuvioissa ahkerammin. Vedeltiin siinä omatoimisia treenejä Lindan kanssa, ei varsinaisia ohjaajia oikein riittänyt. Mutta oli mukavat omat reenit.
Mulla oli Nemon iltaruoka mukana, samon varmaan kilo lihapullan palasia. Nemo oli ihan liekeissä kun jee ruokaa.
Paikkamakuuta alkuun. Nemo makasi Aadan vieressä, selkä tielle päin. Hyvin se pysyi, otin lähinnä todella lyhyttä matkaa ja aikaa. Palkkailin usein, paljon kehuin. Tokavikassa lyhyessä makuussa loikkasi pystyyn. Musta tuntuu oikein vahvasti, että se luuli mun heittävän sille namin maahan vapautukseksi, sen näköisenä alkoi hakea maasta olematonta namia. Aina näitä syitä löytyy. Okei ihan oikeasti. Piskin mielentila oli täysin normi, että ei se ainakaan säikähdyksestä yms noussut. Loppuun onnistunut lyhyt makuu. Tyytyväinen olen, kentällä kun oli melkoinen vilske.
Liikkeestä maahanmenoja. Hehe, ekassa jäi seisomaan. En antanut vissiin tarpeeksi painokasta käskyä. Loput hyviä, pari otettiin takapalkalla. Jeejee.
Seuraamisia, ihan suoria ja sitten paikallaan kääntyilyjä. Mieletön into. Miten Nemo voi muka seurata noin hyvin. En voi uskoa todeksi. Painaahan se melkoisesti, että vasemmalle kääntymisestä tulee lähes mahdotonta.. siinä pulma miten korjata tuotakin. En vaan vielä halua korjata sitä mitenkään, ettei mene pilalle. Kun ei Nemolainen voi seurata noin hyvin. Jättebra.
Paikkaistumisia, hyvin pysyy. Loppuun vielä ruoalla luoksari, hyvin jäi ja lähti, alkoi hidastaa hyvissä ajoin, tajusi jotenkin että vapautin suoraan palkalle. Ei kauhean hyvä. Mutta ookoo kumminkin.
Tosi kivat treenit oli, Nemo teki ihanalla innolla ja mielellä töitä! Mieletön. Liikkeiden välissä siinä temppuiltiin ja pidettiin hauskaa. Piisonin kanssa on nykyään niin kiva treenata aijai.
Katselin tuossa äsken vanhoja kuvia. Voi niitä aikoja kun Nemo oli kakara, kaikki vanhat kuvat on niin ihania. Silloin kun oli vain pieni pokkari kamerana ja pieni aivoton piski ja vielä aivottomampi omistaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti