5. syyskuuta 2010

olisipa kiva tietää


Olisi tosiaan kiva tietää, mikä Nemolla mahtaa olla. Onko se kipeä vai onko tämä joku psyykkinen juttu. Jätkä on koko viikon ahkerasti nuoleskellut vatsanalustaansa ja muutakin, vatsa ihan punainen. Torstaista eteenpäin se on ollut todella apea, haluton tekemään mitään sisällä. Makoilee vaan ja maiskuttelee kovasti, ei ole ollut oma perus rasavilli itsensä. Lenkille kyllä lähtee mielellään ja lenkillä on normaali. Nemohan nuolee aina kaikkien käsiä ja jalkoja jatkuvasti, sitä ei ole tehnyt, eikä läähättänyt 'nauruläähätystä'.
Tänään se on ollut jo enemmän oma itsensä. Laitoin turkin iltapäivällä, ja jätkä ei murissut lähestulkoon ollenkaan. Yleensähän meillä on kunnon tappelu, nyt se vaan löhösi säälittävänä pöydällä. Nemon käytös on ollut niin epänemomaista. Mikseivät koirat voisi puhua, olisi vähän helpompaa. Ei se muuten kovin kipeältä vaikuta, tuo ylenpalttinen maiskuttaminen ja pienoinen apeus. Voisi katsella vielä tuon alkuviikon ja sitten käydä ihan varmuuden vuoksi lääkärissä.
Kun en keksi mitään, mistä koira olisi muka muuttunut noin hiljaiseksi, siis mitään henkistä juttua. Sitä ollaan kohdeltu ihan normisti jne.
Saapa nähdä, toivottavasti on vaan joku tämmöinen ohimenevä pikkujuttu.
Treenattu ei olla ollenkaan, tänään parit hypyt sisällä. Oon miettinyt pääni puhki tuota otuksen käytöstä, mutta kai senkin syy selviää. Okei, nuo käytöksen poikkeamat ovat aika pikkujuttuja, mutta kumminkin sellaisia, että ne huomaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti