8. huhtikuuta 2010

näyttää siltä ettei todellakaan hyvältä näytä

Joo, tultiin äsken treeneistä. Ja voi voi voi voi voi sanonko mikä, en sano. Ei ole taas aikoihin mennyt noin surkeasti. Tulipa erittäin osaava ja varma fiilis noita möllejä varten.. not.

Alkuun yritettiin ihan olla ryhmässä mukana. Ensin oltiin kaikki ympyrässä, pujotteluseuruuta, alkuun koitin seurauttaa, lahnasi metrin päässä perässä haahuillen, en seurauttanut enää. Sitten ympyrässä seurautettiin koirat keskelle, käskettiin maahan ja istumaan. Tässä Nemo oli aivan muissa maailmoissa, nuuhki ilmaa ja totteli mielettömällä viiveellä. No, näiden jälkeen päätin että treenit oli meidän osalta tässä. Mentiin sivummalle istuskelemaan ja tekemään pieniä tokojuttuja, sain parit maahanmenot skulaamaan ihan hyvin, istumiset ja stoppailut. Seuruutkin, parin askeleen isolla palkalla ja kehulla.

Voi ei. Mitähän mä nyt teen? Ajattelin olla huomisen aivan hiljaa tokosta, ei minkäänlaista treeniä. Mennään sitten niihin mölleihin, menee miten menee. Voi olla, että lyhennän paikkamakuun aikaakin tuolle. Hui kamala, nyt kaikki tokoiluvarmuus on ihan jossain syvällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti