10. huhtikuuta 2010

ensimmäiset epävirallisetMöllien jälkeisiä tunnelmakuvia Vantaalta, Nemo edustavana ja fiksuna! :-D eli tosiaan, tänään oli meidän ekat möllitokot, nakkiluokkailemassa käytiin. Jännittihän se mua hieman, mutta jälkikäteen täytyy todeta, että turhaan jännitin. Kaikki oli tosi mukavia ja muutenkin meillä meni tarpeeksi hyvin, mulle riittää. Oon hurjan tyytyväinen Nemoon. Alkuun se kävi aika kierroksilla, nenä oli kovassa käytössä lattialla ja maassa. Mentiin heti aamusta ja päästiin jo tokaan ryhmään. Keskittyi yksilöliikkeissäkin hienosti, nokka oli vaan turhan usein lattialla, nuuhkimassa huumaavia tuoksuja.. voisin laittaa meidän pisteet tähän. Olihan toi arvostelu löysä.. mut on tää silti hienoa!

luoksepäästävyys 10 Nemo nuuski aluksi lattiaa kun tuomari yritti rapsuttaa sitä. Ei siis ollut mun sivulla, ihan siinä käyskenteli.
paikallamakuu 2min 10 oliko tää oikeesti muka kaks minuuttia? Jäin Nemosta noin kahden metrin päähän. Alussa kun otin sen sivulle, ennakoi viisi kertaa maahanmenon. Lopulta päädyin syöttämään sille nameja kokoajan, jotta pysyi istumassa ennen koko liikkeen alkua. Tosi upeasti pysyi maassa, kontakti pysyi kokoajan mussa. Oon niin tyytyväinen.
seuraaminen kytkettynä 9,5 Tosi hieno, vaikka itse sanonkin! Jännitin Nemon vireen johdosta noita seuraamisia, turhaan. Unohdin vaan loppuperusasennon..
seuraaminen vapaana 10 Hienoa menoa oli, muistin sen perusasennonkin..
liikkeestä maahan 9,5 Seuraaminen hyvä, käskin maahan ja olin palkkaamassa - minkä johdosta Nemo nousi istumaan. Olisi siis pysynyt ilman palkkaakin. Hienosti jäi ja pysyi kunnes palasin.
luoksetulo 9,5 Hehheh. Takamushan sieltä nousi ylös ennen liikkeenohjaajan 'käsky'äkin. Meni ekalla palautuksella paikalleen, hienosti tuli luokse.
liikkeestä seisominen 10 Tosi hyvä! Palkkasin samalla kun jätin seisomaan, varmasti pysyi.
estehyppy 8,5 Tän mokasin ehkä pahimmiten. Ensiksi este jäi liian korkeaksi ja Nemo ei suostunut menemään yli, madallettiin vähän ja menihän se ohjauksen kanssa. Ja ei me olla koskaan lautaesteellä treenattu, hehe.
kokonaisvaikutus 10 Tuomarilta sai kuulla että kiva nähdä tämmöinenkin rotu tokoilun parissa.
ja yhteispisteet 194,5.

Tuomarina oli siis Helinä Laine. Vielä kerran pakko sanoa, että oon niin ylityytyväinen Nemoon. Mikä parasta, se teki hommia innolla, eikä mitenkään flegusti kuten esimerkiksi niissä torstaisissa treeneissä. Näissä mölleissä ainakin se hyvä, että mun oma tokointo kasvoi huimasti. Treenaamaan vaan lisää! Kuvia voisin laitella huomenissa.

2 kommenttia:

  1. Upeet pisteet te sieltä keräsitte! :D Ihan mahtavaa! Onnea hurjasti!

    VastaaPoista
  2. Kivasti näyttää teillä menneen! Onnea tuleviin virallisiinkin, hakekaa samanlaisia pisteitä sieltäkin sitten! :--)

    VastaaPoista