3. huhtikuuta 2010

aprillipäivän ukuilut

Tosiaan nyt rustaisin niistä torstain ohjatuista treeneistä jotain, jos vielä muistan :-)

Paikalla oli meidän lisäksi vaan kaksi koirakkoa, alkuun kolme, mutta sitten määrä väheni. Alkuun luoksepäästävyyksiä kaksi. Janessa tuli suoraan rapsuttelemaan koiraa. Nemo oli tosi kivasti. Ekalla kerralla palkkasin rapsutettaessa, tokalla en, hienosti pysyi, ei noussut. Kehuin kokoajan.
Sitten ohitusharjoituksia pareittain, seuraten. Nemo oli superhieno! Kontakti oli todella makee ja paikka, ainakin omaan silmääni. Kehuin hurjasti ja aika normaalisti palkkailin. Kun piti pysähtyä ja kätellä toinen koirakko, Nemo istui hienosti ja piti muhun kokoajan kontaktia. Kahdeksikon pujotteleminen kahden koirakon ympärillä meni myös hienosti. En seurauttanut, ihan vapaasti kera kontaktin. Nemo piti mielettömän hienoa kontaktia. Voin edelleen ylistää sitä vaan näistä kyseisistä treeneistä.
Tähän väliin vissiin paikkamakoiltiin. Täytyy sanoa, että häiriö kirkon parkkiksella oli Nemon tasoon nähden mieletön. Autoja tuli ja meni, samoin ihmisiä, ja vielä jossain vaiheessa kirkon kellot soivat. Eikä Nemo reagoinut edes niihin niin voimakkaasti kuin ennen, jes! Paikkamakuussa otin ihan lyhyttä aikaa ja matkaa, kävin lähes kokoajan palkkaamassa. En uskalla riskillä kasvattaa vaikeusastetta ulkona liikaa, kun paikkamakuu ei ole kunnossa edes sisällä.
Hmm sitten muistaakseni parit perusluoksetulot. Otin aika lyhyttä matkaa, hienosti jäi istumaan ja kivasti tuli sivulle. Vauhti vähän hidas. Sitten luoksetulokolmiota. Tätä ollaan otettu joskus viime vuonna kanssa treeneissä, ja silloin Nemo nousi. Alkuun vaan vahvisteltiin vähän koirien jättämistä, paikkakäsky ja siirtyminen vieraan koiran vierelle. Tästä erityisen suuret propsit Nemolle, joka ei noussut kirkon kelloista, vieraasta ihmisestä vierellään, ja reagoi vasta minun luoksetulokutsuuni! On se vaan toisinaan ihan ylitaitava, mahtavaa!
Loppuun vielä liikkeestä seisomisia kaksi. Nämäkin olivat tosi kivoja, seuraaminen hienoa ja jäi seisomaan, pikkusen tassut ehkä liikkui, mutta sitä vielä hiotaankin.

Mahtavat treenit oli, Nemo toimi hienosti ja oli hyvässä vireessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti