25. huhtikuuta 2010

koulunpihailemassa

Paikkana toimi aamulla kahdeksan maissa yksi kinnarin koulun lukuisista pihoista. Olin jo illalla vähän suunnitellut treeniä. Laitoin Nemon aamuruoan rasiaan, otin kamppeet ja käppäiltiin hissukseen koululle, matka kestikin sen pari minuuttia..

Alkuun taas kiertelin pihaa Nemon kanssa, annoin jätkän tutkia hiekkaa ja muutenkin ympäristöä. Vikoilla kerroilla se alkoikin taas kyyläillä mua kysyvästi. Näytin ruokarasiaa Nemolle ja laitoin rasian sivummalle. Sitten vähän narupalloiltiin, jännä että se innostui nälkäisenä lelusta! Pihan toiseen päähän tuli pari autoa ja siinä ravaili jotain tyyppejä, pari kertaa Nemppa niitä vilkaisi muttei ottanut pahempaa häiriötä.
Seurailtiin viitisen pätkää namipalkalla. Pisin seuruu oli varmaan seitsemän metriä. Alussa oli vähän laiskahtavaa menoa, ensimmäisen pätkän jälkeen Nemokin syttyi kunnolla. Otettiin pelkkiä suoria. Kehuin hurjasti ja palkkasin kaksi kertaa yhden pätkän aikana. Tosi hienoja, oon huipputyytyväinen! Kontaktikin pysyi mahtavasti. Viimeisen seuraamisen jälkeen vapautin rasialle, jättiruokapalkka.
Temppuiltiin vähän ja jatkettiin paikkamakoiluilla. Jätin maahan, poistuin viereltä puolentoista metrin päähän ja kävin palkkailemassa usein. Pää vähän pyöri, mutta mainiosti pysyi. Otettiin vielä pari kestotreeniä ja sitten jätin vaan makoilemaan ja kävelin pois, kävin palkkaamassa, etäisyyksiä. Meni tositosi hyvin! Vapautin lopuksi ja narupalloiltiin oikein urakalla.

Jee, kyllä tää näköjään lähtee sujumaan! Tossa koulun pihalla olisi kesälläkin hyvä treenata, tarpeeksi aikasin vaan menee niin siinä on varjoa. Eilen treenatessa Nemo oli muuten koko treenin kiinni, tänään jopa irti! Häiriötaso oli juuri sopivan pieni, vähän ihmisiä meni tiellä ja yksi Nemon kaverikoirakin, mutta Nemppa ei siihen huomiota juuri kiinnittänyt.
Kunhan nyt jaksaisin viikollakin käydä kenttäilemässä, alettaisiin edistymään kunnolla. Kuviakin olisi mutta ne on vielä kameralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti