13. joulukuuta 2011

päämäärätöntä menoa


Järisyttävän outoa, joulu on jo ensi viikolla! Ja mä olen pahasti myöhässä, esimerkiksi kaikki joululahjat ostamatta. Kyllä tässä vielä ehtii! Sää jatkuu kurjana, mutta ollaan silti lenkkeilty ja treenattu. Treenailuista tuli mieleen ensi vuoden tavoitteet. Tavoitteet voisin kirjata ylös viimeistään viikonloppuna, ja samalla voisi kerrata mennyttä vuotta ja laittaa muutamia kuviakin mukaan ;)
Viime sunnuntaina seikkailtiin muuten koko päivä mikkelissä, käytiin mummolla ja parilla muulla sukulaisella. Mummollahan eläin sekosi täysin, huooh. Muualla käyttäytyi paremmin kuin hyvin, hienoa.

Illasta käytiin Janessan ja Wilin kanssa lenkillä. Oli tosi mukavaa, ainoastaan hengenvaarallisen liukasta. Nemppa antoi Janessa katsoa hampaansa hyvin, jee propsit eläimelle. Huomenna mennään lenkkeilemään Ainon ja Emman kanssa, Nemo saa vihdoin kunnon riehumisseuraa. Kuvista ei tietoakaan - kuudeltahan on enemmän kuin pilkkopimeää.

Sitten ne normaalit treenikertaukset. Oon treenannut päivittäin ulkona maksimissaan ehkä öö kymmenisen minuuttia ja sisällä roimasti naksuttelua. Huooh, pitäisi joku päivä vetää kunnon pitkät kisamaisemmat treenit. Kentät saisi vähän kuivaa!
Sunnuntai-iltana vielä reissusta palattuamme treenailtiin juholan koulun kentällä. Häiriötä oli, koulun pihalla menossa jokin jumppahetki. Elukka vaati taas vain hivenen suullista virittelyä. En yrittänyt saada virettä minnekään taivaisiin, semmoinen sopivan skarppi vire, jossa sähellys ei ala. Tehtiin yksi maahanmeno apujen kera, liitin alkuun valmistelukäskyä. Hieno oli! Kaukot oli tosi hyvät, yksi toisto vaan kumpaakin. Lyhyttä istumista, naksuttelin ja palkkailin. Pätevä. Kentältä poistuttiin taas käskyn alaisena.
Mulla alkaa maanantaisin koulu vasta puolilta päivin, joten eilen aamulla lenkkeiltiin pitkästi ja treenattiin tossa pesiskentällä. Koira kieri ensimmäiset minuutit kylkimyyryä ympäri kenttää ja suvaitsi sitten tulla tekemään jotain melkein järkevää. Ohjatun noudon kapulalla muutamat pelleilyt - sanan varsinaisessa merkityksessä, sylki kapulan puolivälissä, ampaisi luokse jee tuleeko ruokaa. Pyysin hakemaan kapulan lähemmäksi... Kaukot oli taas tosi jees. Lyhyt seuraaminen sekin hyvä.
Tänään sitten juholan koulun kuivalla seinustalla. Turkkieläimelle märkyys oli liikaa. Kaukot oli hitsin haastavat, liian märkää hyi. Sain kuitenkin vääntämisen jälkeen kaukot tehtyä, se pysyi maassakin sen viisi sekuntia. Hienoa. Lyhyt istuminen naksuteltuna. Lisäksi naksuttelin seuraamisesta. Kuinka pätevää. Kesken treenien koulunkulman takaa aivan elukan eteen ponnahti ihminen, pörinä alkoi, jouduin komentamaan.

Mua vähän häiritsee tää mun treenaaminen. Treenaan vaan jotain, ei mitään väliä mitä. Siis kyllähän oon nää minitreenitkin suunnitellut mutta ne on vaan jotain. Ei mitään päämäärää! Ei tämmöistä voi kestää, tämä ei johda mihinkään. Lupaan ja vannon itselleni, että viimeistään lomalla teen treenisuunnitelman vaikka kesäkuuhun saakka.
Niin ja olisiko kukaan kiinnostunut vuokraamaan mun kanssa jotain halpaa hallia jostain lähiseudulta? Haluaisin talvella treenata jossain sisällä ainakin muutaman kerran, ja hallitreeni tekisi hyvää. En ole vielä ryhtynyt sanoista tekoihin, haluaisin jonkun mukaan hankkeeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti