5. joulukuuta 2011

miten tää toimii

En meinannut uskoa silmiäni, kun aamulla heräsin - ulkona ei ihan oikeasti satanut vettä!! Siitä äkkiä vaan kamera ja treenikamppeet messiin ja kenttää kohti. Päätin vain käydä kentällä naksuttelemassa perusasennoista, maahanmenoista, stopeista ja paikkaistumisesta. Todella jees! Ensinnäkin eläin oli aivan helisemässä kun se pääsi vihdoin tekemään jotain siis niin superkivaa tokoa. Se häselsi, karjui ja singahteli ympäriinsä. En tiedä, voiko oikeasti olla noin suuri ero kun treenaa naksuttimella kuin ilman sitä.. tehtiin vähän noita yllämainittuja.
Sen jälkeen tehtiin vielä pitkä peltolenkki ja sain muutamia kivoja kuviakin. Koiralla oli aivan superhauskaa, se ei päässyt koko viikonloppuna kunnon lenkille ja irrotteli nyt senkin edestä. Törmättiin pellolla tuttuun Hemmo-mäykkyyn ja Nemppa olisi haastanut sen hurjasti äristen ja tassuilla läpsien leikkiin, mutta Hemmopa ei innostunut. Hyvin epänemomaista tuommoinen leikkiin haastaminen! Ehkä se ei olekkaan niin sosiaalisesti vammainen kuin olen aina olettanut!

Sitten ollaan tehty pikkulenkkejä ja nyt illallakin oltiin lähes tunti ulkona - ja tuolla on lunta!!! Märkää sellaista, mutta kumminkin lunta, mun aamuiset toiveet toteutui :)
Oon koko päivän naksutellut koiralle kaikkea. Oven avaaminen sujuu jo hyvin, samoin aloin naksutella tommoiseen muovikoriin menemistä, päästiin vasta tassulla läpsäisy-vaiheeseen, mutta siitä on hyvä lähteä. Ennen kaikkea katselen ihan hämmästyneenä miten Nemppa on alkanut tarjoomaan paljon uusia ja juttuja ja sillä on ihan sairaan kivaa, kun se saa itse oivaltaa. Sen häntä heiluu ihan hulluna puolelta toiselle, silmät loistaa. Superia! Kysymys kuuluu, miksen hommannut naksutinta aikaisemmin? Mulle ei ole todellakaan lähes mikään kuin nuo perusjutut naksuttelusta selvillä.
edit/ Kiitos Melkku naksutinselvennyksistä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti