27. elokuuta 2011

you always know how make me feel better

Tää viikko ei oo taas mennyt ihan putkeen, tulin viime viikonloppuna kunnolla kipeeksi ja mistään suuremmista eräjormailuista koiran kanssa ei ole tullut mitään. Agitreenitkin skippasin tiistailta, kun pääsin koulusta kahdeksan tunnin päivän päätteeksi, kävin nukkumaan... nyt alan olemaan jo paremmassa hapessa ja tänään vedettiin ihan pitkä lenkkikin jauuu!
Kuvat on jotain vanhoja, heinäkuulta kun valvottiin yksi koko yö ja oltiin aamulenkillä puoli viiden pintaan. Oli kyllä kivaa kun silloin kesällä oli niin valoisaa lähes koko yön.

Ollaan kyllä taas tahkottu tyypillistä tokoa ahkerasti koko viikko. Treenisuunnitelma on pitänyt. Mitään yksittäisiä en tarkasti muista, voisin selostaa keskiviikon ukuista ja sitten jotain pikkujuttuja.
Lindan kanssa keksittiin meille edistyneemmille vähän puuhaa, ei kyllä mitään kovin kehittävää.. alkuun tietysti paikkista, Nemppa karkasi heti ensi töikseen kun päästin remmistä irti nuuskimaan viereistä shelttiä, joka vähän ärähti. Saakelin pikkupiski, jouduin hakemaan sen pois sieltä! Takapalkalla, aikaa 1min 30s ja etäisyyttä 8m. Palkkana lihapullia, hitsin nälkäinen koira = ei ollut hyvä yhdistelmä. Nemo venkosi kuin joku spagetti koko makuun ajan, kääntyi katsomaan palkkaa lonkalle, kolmisen kertaa. Pari kertaa huomautin. Joo, mutta se ei noussut jos jotain hyvää keksin. Ja kumminkin molemmilla puolilla koirat!
Sitten kujaluoksareita, eräs dalmatialainen ekana, joten vein Nempan venailemaan aitaan. Meinasin lentää selälleni kun dalmis kerran kiskaisi omistajansa perään, en mä vaan tiennyt että ne on noin vahvoja :D on tottunut tuommoiseen pikkukoiraan. Kun muut teki, laitoin Nemon istumaan/makaamaan kujan toiselle puolelle ja menin itse toiselle. Istumasta lähti heti perään, jäin samalle puolelle, pysyi. Makuulla pysyi. Ööh mitä, milloin meidän paikkamakuusta on tullut vahvempi kuin istuminen?! Omat luoksarit vauhteina, heheh ei ongelmaa, pieni karvapallosalama.
Vielä pujotteluseuruuta, tein Nemon kanssa imuttamalla koko pätkän, sormet oli kovilla mutta kivaa oli! Loppuun Lindan avustuksella istumista, jätin koiran istumaan (takapalkka käytössä) ja poistuin asteittain kauemmas, Linda huusi "käsky"ä. Ei ongelmia! Pysyi hienosti.
Mukavat treenit, vihdoin saatiin häiriötä! Nyt olisi enempikin häiriötreeni toivottua ennen kisoja..

Yleisesti ollaan viikolla treenattu vähän kaikkea. Hyppy on edelleenkin niin epävarma, se on oikeesti ihan sattumankauppaa istuuko vai seisooko. Oon hinkannut sitä niin kauan vaan heti palkkaamalla kun se hyppää ja seisahtuu ja sanonut samalla käskyn, mutta ei välttämättä vielä näkyvää vaikutusta tällä treenillä.
Seuraamisesta oon tehnyt kaikkia erilaisia nyt; oon antanut tarjota (se on superhienoa, kontakti pysyy paljon paremmin kuin käskyllisessä seuraamisessa...), imuttamalla, käännöksiä, juoksuosuutta. Varsinkin eilen käännökset ja joskus aikaisemmin viikolla juoksuosuudet meni huippuhyvin.
Nyt toivon myös, että jäävien sekottamisen aika on ohi, oon tehnyt sairaasti stop-maahan-stop-maahan- treeniä, vuorotellut käskyjä sattumanvaraisessa järjestyksessä. Alkuviikosta tehtiin yksi liikkeestä seisominen kisamaisena, varsin pätevä!!
Paikkamakuuseen oon tyytyväinen, itse asiassa vissiin torstaina nousi? Mutta se oli lähinnä aika sika, kävi ihan pokkana ahmaisemassa lihapullapalkat ja ei meinannut edes tulla luo kun pyysin! Yleisesti ottaen makuutreenit superjees.

Enpä nyt muita muista. Tosiaan tänään olisi tuo turkkiprojekti (osa tekstistä kirjoitettu eilen, osa tänään), ja huomenna näyttely! Oon taas ollut reipas ja ahkera ja en oo treenannut näyttelyjuttuja yhtään! No tänään vähän jotain. Katsotaan miten sitten menee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti