22. elokuuta 2011

suunnitelmia

muutama vanha kuva vuodelta -08, tyypin kakara-ajoilta

Tänään on ollut aikaa treenata ja tehdä suunnitelmia, jäin täksi päiväksi parantelemaan itseäni kotiin. Koira on tietysti ollut onnensa kukkuloilla.
Treenailtiin ulkona simohieno liikkeestä seisominen jättipalkalla, sekä paikkamakuu, olisikohan ollut 13m 40s. Ja häiriötä oli, koulun pihalla kiljui kakarat, samoin viereisessä puistossa. Nurtsitreeniä hitsisti enemmän, jäniksenpapanat meinaa kiinnostaa liikaa!

Kehittelin jopa Nempalle ja mulle liikuntasuunnitelmia (omituinen sana, liikuntasuunnitelma...), haluan saada jälleen omaa ja koiran kuntoa kohennettua, kunhan paranen. Nyt siis viikossa vähintään viisi pitkää lenkkiä, minimissään pitkä lenkki on tunnin mittainen. Ja lenkit myös yritetään vetää reippaasti. Lisäksi vähintään yksi juoksulenkki, n.20-30min, mieluusti tietysti kaksi. Täytyy nyt vaan katsoa mitä kerkiää kunhan pääsee normiin rytmiin taas ;)
Tokoa treenaillaan vähintään neljästi viikossa. Mieluusti yhdet hyvät häiriötreenit per viikko. Ja vähintään kahdesti kuussa kunnon lenkki koirakaverin kanssa. Joo ja leikkiprojektikin olisi saatava päiväjärjestykseen.
Tuntuu vaan että tästä ei tule yhtään mitään, pitää varmaan tehdä näistäkin listat, jonkunlaista järjestystä ja kuria on oltava...

Äärimmäisen tärkeä postaus, mutta tiivistänpä nyt itselleni
- viisi väh. 1h lenkkiä viikossa
- yksi juoksulenkki 20-30min viikossa
- tokotreenit väh. neljästi viikossa, yhdet häiriöidyt
- väh. kaksi koirakaverilenkkiä kuussa
Tjoo ja onpahan muuten jäken kokeestakin sitten paikka! :) jees!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti