31. elokuuta 2011

i remember why i never looked back

Oltiin tänään ukun omissa möllitokoissa! Lähtö tapahtui melko extempore ja olin muutenkin kokoajan ihan kujalla, ei todellakaan mitään kisafiilistä. Koirakaan ei ihan normiterässä, ken tietää oliko vielä vähän jumissa (luultavasti).
Meitä osallistujoita mölleissä oli kaksi, Linda Aadan kanssa ja minä Nemppalaisen kanssa. Nooh, mikäs siinä! Mulla oli Nemo hyörimässä siinä ja Karita pyysi mua ekana tekemään yksilöliikkeitä, en ollut valmistautunut. Virittelin koiran ihan täysin hitsin onnettomasti hohhoh olisi voinut panostaa, tossa tilanteessa olisi kumminkin ollut mahdollisuus. Eh no can do.
Palkkasin liikkeiden välissä. Koira teki tosi huonosti töitä. En tykännyt ja Nemo varmaan huomasi. Ihme haahuilua, kontaktia ei voi pitää jne. Arvostelu oli hyvän realistinen, hyvä Karita!

Luoksepäästävyys 10
Paikallamakuu 0 2min etäisyys joku 10m, erehdyin laittamaan takapalkan. Varasti sinne maattuaan viisi sekuntia. Palautin makuulle, loppuajan pysyi hienosti.
Hihnaseuruu 8½ jär-kyt-tä-vää.
Vapaaseuruu 9 no kai vähän parempaa.
Liikkeestä maahanmeno 9 jeeee se meni maahan! Pienen vartaloavun annoin.
Luoksetulo 10 ei lähtenyt perään! Jes hieno.
Liikkeestä seisominen 7½ ööm stoppasi, mutta vierelle paluussa otti sivuaskelia ja kävi istumaan, joku uus kiva juttu?
Hyppy 8 hyppäsi hyvin, annoin seisomiskäskyn viiveellä, se seisoi, mutta liikku roimasti kun kiersin viereen.
Kokonaisvaikutus

Joo heh heh kun meitä kaksi vaan oli, Nemppa voitti. Onhan se mukava voittaa, en tiedä, en itse vaan tykännyt yhtään koiran menosta. Ja omassa touhussakin oli parantamista, enemmän kehuja jne. Pisteitä yhteensä 151,5. Ei siis edes ykköstulosta, mutta eipä mitään, kiva tämmönen yllätyssynttärilahja mulle tää voitto. Nemolainen sai soman pikkupoksun, raksupussin ja sain ukun lippiksen, kiitos Pirjo :D
Vähän skeerittää ensi seuraavien viikkojen kokeet jos eläin on noin lahna. Osaksi voi vaikuttaa tietty noi jumeilut, jos se oli vielä kovin jumissa ja raahasin sen sinne.

Nooh, ei tää edelleenkään oo niin vakavaa, jos ei tuu ykkösiä tänä vuonna, sitten ei tule :) olisiko vinkkejä seuraamisen intoon ja yleensäkin jotain virittelytemppuja? En tiedä mitä eläimen innolle on tapahtunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti