7. elokuuta 2011

happy like a fool

Terve vaan! Mulla on niiin hyviä uutisia; piski on jälleen lähes normaali, se on terve! Ei tänään ole pahemmin lihaskivut vaivanneet... aivan mielettömän ihanaa!
Oikeasti, nyt sitä vasta tyyliin tajuaa miten järjettömän kurjana koira oli. Se tosiaan makasi apaattisena jossain nurkassa, nukkui kokoajan. Ei kierinyt, ei ravistellut, ei haukkunut, ei leikkinyt, listaa voisi jatkaa.
Tänään pikkuidiootti on tehnyt paluun ja sillä on mennyt aika hemmetin lujaa. Varsinkin pesun jälkeen eläin sai mielettömän hepulin. Hoidin tänään siis kuuluisan turkkiprojektin, milloinhan opin leikkaamaan tota turkkia, heh, siellä täällä taas saksien jälkiä.
 
Kuvat on otettu viime viikkoina, niitä vielä paljon lisää. Saan uuden koneen ensi viikon kuluessa, että sitten pääsen taas raportoimaan kuulumisia useammin.
Eipä tässä nytkään varsinaisesti erikoisempia, oon vaan niin ilonen että Nemo on taas normi oma hilpeä itsensä :-)
Ollaan tänään tehty taas pidempiä lenkkejä ja päivällä käytiin treenaamassa! Taisi tehdä terää tämä viikon suunnittelematon tokotauko. Otettiin seuraamispätkiä ja lyhyt paikkis, tosi kivaa menoa.
Tein kunnollisen treenisuunnitelman nyt seuraavalle viikolle ja iskin sen oikein seinälle, jospa vihdoin tapahtuisi jotain merkittävää edistystä... yritän tosiaan saada meille paikan snautserin tokomestaruuskokeesta, joka on kuun viimeisenä viikonloppuna. Samaisena viikonloppuna myös kaivopuiston erkkari, ehheh mietin että mihin nokkani tungen - aion trimmata koiran sinne itse. Muuten alkaakin taas koirailut jäämään vähän vähemmälle, lukio jatkuu jälleen iloisesti ensi viikolla.
Ulkoasuun tulee myös myöhemmin vaihtelua. Mutta nyt suuntaan koisimaan, huomenna suunnistan itse kohti hesaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti