13. elokuuta 2011

mitä odotat, reitti on selvä

Ihan hyvää kuuluu. Koulu vaan alkoi tiistaina ja mulla ei ole konetta ja oon nyt jo sairaan väsynyt opiskeluun, kuinka lupaavaa... koiralle kuuluu perushyvää, oma idiootti itsensä. Ja sillä on tuplaten energiaa kun ilmat on vähän viilenneet ja kun se saa viettää puolet päivästä toimettomana kotona.
Tällä viikolla ollaan treenattu muutama kerta. Kolme kertaa kai. Tein sen hienon suunnitelman mutta se sitten nielikin kaiken treeni-innon.
Tiistaina Liisan ja Foxin kanssa kyrölässä. Treenatessa satoi silloin tällöin kovaakin. Alkuun Nempan kanssa paikalla istumista, kasvatin etäisyyttä ja Liisa ns. liikkuroi, eli huusi "käsky"n aina kun pysähdyin ja käännyin koiraan päin. Surkeeta. Alkoi valumaan väkisin perään kymmenessä metrissä... mun hieno tokoeläin. Eeh. Onnistunut toisto ja eläin paussille.
En edes muista mitä seuraavaksi tehtiin, riehutin varmaan yleisesti koiraa ja otin vielä p-istumisia. Lisäksi tietty paikkista, Foxi ja Liisa superhäiriköi, käveli ja juoksi meidän välistä, Nenppa hienoin!
Kyseisen jälkeen lähdettiin pellolle lenkkeilemään ja tehtiinkin muksan pitkä lenkki, ainoana miinuksena että pitkin lenkkiä saatiin kivoja sadekuuroja huoooh.
Kiitos seurasta :)
Pari edellistä päivää menikin sitten vaan lenkkeillessä, en jaksanut edes ajatella treenaamista. Käveltiin kolme tuntia parina kolmena iltana. Koira oli ainakin onnellinen.
Tänään aamusta varhain lähdettiin ajelemaan kohti turkua. Lähdettiin mukaan, mentiin laittamaan veljen uutta kämppää kuntoon. Kiva paikka turku edelleenkin on :-)
Illasta ryhdistäydyin, keräsin kamppeet ja lähdettiin treenaamaan juholan koulun kentälle. Olin jopa innostunut treenaamisesta hyvä minä. Alkuun koira kiinni, viime hetken suunnittelut ja sitten treenaamaan. Ja häiriötä oli, leikkipaikalla kaksi tyttöä mekasti simpanssien lailla...
Alkuun paikkis 1min 30s, 20m. Takapalkka, kaksi välipalkkaa. Kokonaan aika oli 2min, kun en paussannut palkkauksien ajaksi. Alussa pälyili, loppua kohden rentoutui superhienosti!! Onko ihan todellakin totta että mun koira makaa ihan kahden minuutin paikkista woot...
Perään oikein riehakas suora seuraamispätkä, suullisen innostuksen sun muun rälläyksen kera. Hauska.
Tauon jälkeen liikkeestä maahanmeno, fail, ei mennyt. Superjänskä että se on kesän mittaan alkanut sekoittamaan näitä enemmän. Nyt vaan treenaamaan näitä vuoronperään superpalkkoja nopeita, varmoiksi. Ei valmistelukäskyt varmaan auttaisi, en edes keksi tarpeeksi eroavia valmisteluja, enkä ehdi iskostaa niitä elukan kalloon.
Lisäksi hullua riehumista kapulan kanssa, toi muuten vauhdilla kun hetsasin, heitin kapulan ja juoksin karkuun. Söpö.
Nyt vaan semisuperhypertreeniin paikallaolo kaikissa asennoissa, jäävien ero.
Luultavimmin ei paikkaa loppukuun kokeesta, no can do. Ehkä sekin hyvä, kun tämä motivaatio kuoli. On se jo tulossa takaisin. Huomenna treenaamaan Lindan ja lauman kanssa mm. Ensi viikolla myös agittamaan taas. Lisäksi olisi varattava yksi hieronta-aika. Meillä taitaa katketa tämä liitäminen jo alkuunsa, en usko että haen talven treeniryhmiin, heheh vähän liian kallista kukkarolle. Enemmän tahtoisin panostaa nyt tokoihin ja näyttelyihin ja joo halvempiakin ne on.
Kaivarissa 31 piisonia, saa nähdä paljon avo-uroksissa. Yleensäkin mitä itsetrimmaamastani elukasta sanotaan.
Jaa ei taas sen seikkaperäisempiä, öitä. Aktiivistun joskus. Onko koiranetti hidas vai hidas hemmetti??!! Kokeista 3kk ja missä tulokset.. ei missään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti