3. elokuuta 2011

jospa nyt helpottaisi

Nämä postaukset ovat edelleenkin enemmän kuin tylsiä, pahoitteluni, mutta edelleenkään mulla ei ole omaa konetta, minne ladata uusia kuvia.
(kerron kuvassa vissiin koiralle mitä ollaan tekemässä.. edustavaa)
Nemppa on ollut viimeaikoina tosiaan vähän omituinen treenatessa ja eilen se alkoi oireilemaan muutenkin. Koira mm. ravisteli turkkiaan tosi varovasti, ei edes kokonaan, ei kierinyt, saattoi vingahtaa kun otti pannan pois kaulasta. Myös nukkuessa asennon vaihtaminen tuotti jonkunasteista kipua, mikä ilmeni vingahtamisena. Sisällä Nemo on ollut tosi kankea ja apea.
Itse päättelin että merkit viittaisivat lihaksiston ongelmiin. Eilen aloin soittelemaan hierojille ja sainkin soitella ties kuinka monelle, kunnes sain ajan jo tälle päivälle Sannalle Vantaalta.
Käytiin siis hieronnassa. Nemo oli aluksi jo jeejee mikä paikka tää on. Epäilin hieman koiran suhtautumista, mutta niin se vaan asettui aivan kiinni vieraan henkilön viereen ja antoi hieroa. Suurimmaksi osaksi piski näytti nauttivan touhusta tosi paljon. Satunnaisia ärähdyksiä. Nemolla oli selkä aika kireän tuntuinen, mutta ei mitään kunnon jumeja kumminkaan. Lavan ja sään (säkä, miten tuo sana taipuu...) alue melko jumissa, samoin lantionseutu. Niitä hierottaessa koirakin oli paljon jännittyneempi, tietty jos on kipeä.
Sain parit venytysohjeet ja nyt parina päivänä jumikohtia voi hautoa lämpimällä.
Nemo nyt jo selvästi parempi, se jopa kieri kotoisaan tapaansa matoilla! Kiitos Sannalle :) nyt katsotaan miten koiran vointi etenee, ja seuraavaa aikaa parin kolmen viikon päähän.
Oli ihan superkurja katsella kun Nemo oli eilen niin epänemo, niin vaisu ja kipeän tuntuinen. Toisaalta jänskä että se oireili noin 'voimakkaasti', vaikka ei sen isompia jumeja. Okei, tiettyhän pienemmätkin tuntuu varmasti tosi ikävältä, vaikka jos sinne sattuu vielä jäämään joku hermopää puristuksiin tai jotain.

Nyt lähdenkin juottamaan piskiä ja sitten pikkulenkille. Toivon mukaan saan joskus sen koneen ja tulee järkevämpää päivitystä! Tokon treenaamiset jatkuu varmaan huomenna, öö nyt alkuviikosta ei olla kai tehty mitään? Huono homma...
Ja kuvien copyright Susanilla, kuvat otettu silloin joskus treenatessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti