28. elokuuta 2011

kaivopuistossa

Joo! Kävästiin taas pikkupyörähdys näyttelykehissä, kaivopuiston kääpiökoirien erkkarissa. On se puisto vaan yksi kauneimmista paikoista mitä tiedän, kallioiden laelta on upeet maisemat merelle.
Oltiin hyvissä ajoin paikalla, hyvä paikka kehän laidalta - siitä huolimatta saatiin taas kokea ihmisten mieletön "ystävällisyys".  Oon ensin menossa ihan innoissani näyttelyyn, mutta kummasti se innostus laantuu kanssakilpailijoiden käytöstä katsellessa. Olenkohan outo, kuvittelenkohan että ihmiset ovat pirun röyhkeitä näyttelyissä (ainakin bichonikehällä)? Nooh, en voi todeta muuta kuin että onneksi itselläni on vielä jonkunlainen todellisuudentaju ja käytöstavat tallessa :)

Ei siitä sen enempää. Tuomarina Tuula Plathan, on ollut myös meillä joskus taannoisessa pentunäyttelyssä. Kehässä ihana märkä pitkä nurmikko, voi vaan kuvitella että melkein mikään koira ei suostunut ravaamaan siellä. Ei Nemppakaan, se loikki kuin hevonen ja laukkaili ympäriinsä. Kehäkäytös muuten oikein nättiä, seisoi hienosti ja antoi tutkia tosi hyvin.
Tulokseksi AVO-H. Arvostelu kuului
Voimakas uros, jolla aavistuksen pitkä pää. Vaaleahkot silmät ja kirsun pigmentin tulisi olla syvempi. Priima purenta. Hyvä eturinta. Sopusuhtainen raajojen luusto. Kaulan tulisi olla elegantimpi. Hieman pitkä runko. Hyvä häntä. Oikea karvanlaatu. Hieman töpöttävät liikkeet. Miellyttävä luonne ja käytös.

Oon tosi iloinen, turkin leikkauksesta ei mainintaa?! Että se oli vissiin ihan jees! Enää tarvitse siis etsiä ketään trimmaamaan koiraani, trimmaan sen itse jatkossakin, näyttelyihinkin. Mikäs tässä, homma jatkuu joko vielä tänä vuonna tai ensi vuonna! Kuvia lisään myöhemmin postaukseen, niiden laatu on huimaava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti