9. maaliskuuta 2011

TREENIÄ

Ollaan treenattu. Jotenkin yllättävää. Mutta silti ollaan treenattu liian vähän. Hei, tohon toukokuun kokeeseen kaksi kuukautta! Pari päivää alle!! Yleinen paniikki. En ehdi saada kaikkea kuntoon, pahasti semmoinen fiilis. Varsinkin makuuta. Okei myönnetään, turha panikoida, hei kaksi kuukautta on aika paljon. Hirvittää vaan tämä vauhti, jolla aika nykyään kuluu. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä nopeammin aika menee.
Nemo on nyt ilmottu myös lahteen, jee ainakin yksi näyttely tänä vuonna. Taitaa nuo näyttelyt jäädä vähän toissijaisiksi, keskityn tokokokeisiin. Näyttelyt on niin kalliitakin, yhden näyttelyn hinnalla pääsee kahteen kokeeseen..
Tajuttoman kiva katsoa lenkeillä miten Nemo nauttii näistä kevätkeleistä :D iltapäivästä oltiin tunti pelloilla ja jätkä pinkoo minkä koivistaan pääsee sadan metrin päähän, loikkaa ilmaan ja heittäytyy kierimään. Tänään se bongasi pellolta jotkut lapaset ja otti toisen suuhun ja kutsui mua selvästi leikkimään. Oli pakko lähteä mukaan, hetken päästä piski repi lapasia ihan hulluna mun kanssa!! Ärisi oikein. Kerrankin innostui kunnolla leikkimään.
Maanantaina treenailtiin ihan kunnolla koulun parkkiksella. Viikon treeniteemana seuraamisen käännökset ja maahanmeno jälleen mukavaksi varmimmaksi liikkeeksi.
Paikkamakuita; molemmat 20s. Toisessa ihan lyhyt etäisyys, toisessa kävelin ympäriinsä. Häiriötä molemmissa hyvin. Nemo kovasti tuijotteli ensin kun viereisellä parkkiksella nainen tuli autosta (piskini rakastaa autoja, yrittää yleensä pinkoa heti avoimista auton ovista sisään) ja sen jälkeen kyyläili kun joku nainen rääkyi leikkipuistossa lapselleen. Hyvin makoili!
Seuraamisen käännökset; ihan täytyy ylistää piskiä, on se hieno! Paikallaan pyörimällä taas ja pienessä liikkeessä. Vahvalla käsimerkillä ohjaan kiepsahtamalla alkuperukseen. Tajuttoman siisti, käytti takapäätä sairaan hyvin.
Liikkeestä maahanmeno; ajatuksena ottaa kokonaisena. No, se pissi taas. En tiedä mikä siinä on. Nemo lähti hienosti seuraamaan, mutta jäi seisomaan, oikein luimisti korviaan ja näytti muutenkin lukkoon menneeltä kun käskin maahan. Noteeramatta vapautus ja uusiksi apujen kera, meni maahan. Mikä tähän maahanmenoon on tullut jee.
Liikkeestä seisominen; aivan täydellinen, stoppasi välittömästi!!
Tänään oli vuoden ekat ukun treenit. Laskin että ehditään käydä yhdeksän kertaa ohjatuissa treeneissä ennen kisoja. Aivan liian vähän. Treeniseuraa?! Ihan ok treenit, omatoimisesti lähinnä. Mutta olipa häiriötä, että en valita.
Otettiin vaan sairaasti paikkiksia ja seuraamisen käännöksiä. Mulla oli Nemon iltaruoka mukana, palkkasin kokoajan nappuloilla siis. Heitin koiralle palkkaa vähän kaikesta, ihan siitä että pysyi messissä ja piti kontaktin ja ei lähtenyt huitelemaan. Toiset koirat kiinnosti jonkun verran, mutta ei mitenkään erikoisen paljon. Vaikka vuoden ekat kunnon häiriötreenit.
Paikkikset aika hienoja, lyhyttä aikaa ja paljon palkkaa tietysti. Lupaan, nyt en ahnehdi. Vain toisella puolella makasi koira, joka nousikin pari kertaa, mutta hyvä vaan noin.
Seuraamisen käännökset sairaan hienoja, ei mitään moitittavaa. Nemo huusi muutaman kerran treeneissä, jei, tyyppi kävi ainakin kiekoilla.
Miten musta tuntuu että tästä postauksesta tuli taas supersekava.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti