31. maaliskuuta 2011

semmosta treenaamista vaan

Näin alkuun mainittakoon, teksti voi olla hankalalukuista sillä blogger heittää sen yhteen pötköön ja muutenkin ihan päin seiniä. Koittakaa kestää. Blogin päivittäminen on jäänyt vähän harvaksi tällä viikolla. Ollaan treenattu ihan normiahkerasti. Liikkuminen on jäänyt hivenen vähäisemmälle kun loukkasin jalkani alkuviikosta. En vissiin kertonut vielä, että päästiin sinne agin alkeiskurssille, superjee ;)
Maanantain treenit: koulun parkkiksella, mukavasti häiriötä, viereinen puisto täynnä kirkuvia kakaroita. Paikkamakuita lumella. Eka makuu 30s 6m, toinen 1min 5m. Oikein valtavan hienoja, kehuin silloin tällöin. Sisällä reenailtiin vaan kaukojen alkeita, piru mitä säätöä..

Tiistain treenit: sisällä, ihanasta räntäsateesta johtuen. Kolmen minuutin paikkis viidellä palkalla, tosi hieno. Vahvistelin myös normiodottamista ja muutamia temppuja. Sitten hypyn jälkeistä seisomista, aloin nyt vihdoin ja viimein liittämään siihen kunnolla uutta käskyä, tuotti tulosta. Nemo teki kaikki toistot onnistuneesti. Keskiviikon ukun treenit: alkuun kunnon luoksepäästävyys. Nemo antoi tsiigata hampaat ja kaikki oikein upeasti, ei väistänyt ollenkaan. Hieno. Sitten kunnolla paikkamakuuta, jättihäiriöt. Joka puolella häärääviä koiria jotka nousivat makuusta yms. Puolitoista minuuttia, noin viiden metrin etäisyys. Palkkasin viidesti, halusin tasan varmistaa että siellä se piski makaa, niinhän se teki. Vielä useat lyhyemmät makuut, vautsi vau. Käskytettynä liikkeestä seisominen, seuraaminen surkeaa mutta kuulemma stoppasi kuin seinään. Hyvä! Seurauttelin Nemoa siinä pikkupätkiä, kontakti katkeili kummasti, piru vie. Sitten kiinnitin omaan touhuuni huomiota ja nostin katseeni (aikaisemmissa seuraamisissa olin tuijottanut koiraa "jo on kumma kun kontakti tippuu, minne se katsoo") ja kummasti koiran kontakti nousi. Olin siis taas huomaamattani paineistanut koiraa tuijottamalla sitä. Näin... Vielä muutamat temppuilut ja lähdettiinkin. Teknisesti tosi hyvät treenit, vähän hitaat vaan.

Ja tämän päivän treenit: koulun kuivalla pihalla. 2min makuu, kolme metriä. Nemo sairaan levoton, tassut liikkui. Palkkailin hyvästä makuusta. Sitten seuruita etupalkalla, kummasti intoa tuli. Palkkana myöskin nakkeja. Muutamia normipalkallisia seuruita, nekin hienoja! Vähän kapulan kanssa pelleilyä myöskin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti