1. maaliskuuta 2011

melkoinen sunnuntai

Sunnuntaina käytiin Ainon ja nahkacollie Emman kanssa kolmen tunnin mukava lenkki. Tyypit tulivat tänne meillepäin vaihteeksi ja lähdettiin pellolle ja ristinummelle. Muitakin lenkkeilijöitä oli liikkeellä, mutta ei se kyllä piskien menoa haitannut. Tässä parhaimpia paloja riehukaksikosta, kuvia tuli parisataa joten niitä tulee olemaan tulevissakin postauksissa :)

Meno oli niin hurjaa että korvatkin nousee pystyyn..

On ne naiset vaan kieroja, heti läpsimässä. Tää on niin mun suosikkuva. ^Ja viimeisessä esiintyy lentävä biisoni. Oli muuten huippukevätkeli sunnuntaina, jospa noi lumet oikeasti alkaisi sulaa!
En ole koskaan nähnyt Nemoa noin hulluna, mitä se oli Emman seurassa. Jospa mun koira olisi vihdoin oppinut leikkimään muiden koirien kanssa ja nauttimaan niiden seurasta. Ihanaa, jos Emmasta saisi Nemolle kunnon kaverin, niitä tuolla piskillä on harvassa. Collie osasi leikkiä juuri oikealla tavalla Nemon kanssa, se ei ole liian päällekäyvä. Nemo oli oikeasti mielettömän sekaisin, se veti bichonrallia ympäri maita ja mantuja, karjui jopa mennessään ja pysähtyi vasta kun oli ihan kuolemankielissä.
Saa nähdä milloin tulee treenisepostuksia, nyt tämän viikon torstaihin saakka pitää vähän kiirettä. Torstaina oonkin koko päivän mukavasti aamukasista johonkin kuuteen koulussa kun mulla on koe silloin myöhäisiltapäivästä, että jää silloinkin koirailut vähän..
edit/ heh toivottavasti kaikki kokeet ei mene näin nopeasti täyteen, tuo hyvinkää jo nyt täynnä vaikka muut pystyi tänään vasta ilmottautumaan. No, se vaan listasta pois.

2 kommenttia:

  1. Nemoa vaan naurattaa vaikka saa naiselta turpaan :'D Onneksi piisoni osaa vaikka lentää tarvittaessa.. Ihan mainioita ilmeitä Nemolla :D

    VastaaPoista
  2. laura: joo nemolla oli kerrankin niin huippukivaa XD kieltämättä, koirani näyttää hieman vajaalta!

    VastaaPoista