4. maaliskuuta 2011

one life, you got to do what you should

Miten kaikki tärkeät jutut menee aina ohi? Mulla ei toiminut tuo luonnetestikalenteri muutamaan päivään ja nyt kun sain sen toimimaan - se keravan luonnetesti olikin jo yllättäen täynnä!! Superärsytys. Etsin ehkä keväälle jonkun testin, tai sitten mennään vasta syksyllä. Voin vaan kuvitella että en kerkeä ilmoittautumaan minnekään..
No jotain tapahtumaa sentään, nyt on piski ilmoitettu loppukuusta jälleen möllitokoon espooseen. Hyvää kokemusta saadaan, tosin päätin jo nyt, että Nemo ei siellä makuuta tee. Tehdään vaan yksilöliikkeet.
Toivon mukaan saisin huomenna myös tehtyä lahden näyttelyn ilmon, pakko muistaa.

Tänään treenattiin vihdoin! Kirkon parkkiksella. Häiriötä ei kovinkaan ollut. Nemo oli tosi innolla messissä, ei olla treenattu niin moneen päivään että tekeminen kelpasi. Ensin pyysin piskiä tekemään erilaisia temppuja ja tätä normia alkusähläystä.
Aloiteltiin stopeilla, pyysin Nemoa stoppaamaan vauhdista, ensiksi apujen kera, pysähdyin siis itsekin. Annoin vielä toisen käskyn, kun koira oli pysähtynyt ja liikuskelin itse siinä ympärillä. Tosi hienoja, loppua kohden Nemon stopit alkoi vaan nopeutua huimasti!
Pari oikein lyhyttä ja superpalkallista paikkamakuuta, hienoja! Yhdessä vaiheessa pälyili vähän vierestä kulkevia ihmisiä mutta ei mitään nousemiseen viittaavaakaan. Loppuun vielä kapulailua, kuljeskelin vaan ympäri parkkista ja pyysin Nemoa tuomaan kapulaa. Se tuo sitä niin hurjan innolla, ihanaa. Ja on taitanut liittää "tuo"- käskysanan kapulan tuomiseen. Hienoa.
Voisin myös harkita että huomenna teen kunnollisen treenisuunnitelman ajatellen niitä toukokuun kokeita. Että edistyttäisiin. Saataisiin paikkis kuntoon. Liikkeistä varmempia. Lähinnä paljon erilaisia treenipaikkoja nyt vaan, paljon enemmän häiriötä, sekä kestävyyttä - että jaksaa tehdä liikkeitä enemmän putkeen.

Annoin Nemon kieriä tänään mielin määrin lenkillä kaikessa sonnassa.. pesen ja laitan sen kumminkin huomenna. Olipa koiralla ainakin hauskaa, mulla ei niinkään kun mietin missä kaikessa se kieri. Eikä ole toki yhtään likainen..
Ulkona on ollut koko viikon mahtavat kevätkelit, jospa vihdoin se kevät alkaisi tulla. Taidan itsekin olla ihan sekaisin, oon saanut viimepäivinä varmaan enemmän aurinkoa kuin koko talvena.
edit/ hienoa silmätulokset vihdoin koiranetissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti