27. maaliskuuta 2011

NO SOUND BUT THE WIND

Tänään käytiin hesassa päin vierailulla Lauran ja piskien luona. Vierailun perimmäisenä tarkoituksena oli Nemon trimmaus, suurkiitos vielä Lauralle!! Nemppa näyttää nyt ainakin vielä tovin ihan aidolta biisonilta! Leia oli varsin hurmaava tapaus, Leeviä unohtamatta.. :D Turkinlaiton jälkeen tehtiin pieni kierros lähimaastoissa, oli muuten mahtavat lenkkimaastot. Ihme juttu, Nemo ei innostunut ollenkaan leikkimään Leian kanssa. Piti vissiin esittää niin pirun aikuista. Käytiin tekemässä siinä koulun takana pieni paikkamakuu. Leian vieressä, 1min. Etäisyys joku kolme neljä metriä vaan, kehuin vähäsen ja kerran huomautin nuuskimisesta. Hienosti makoili. Mukava reissu kaikkiaan, jee.

Viime päivien treenaamiset voi tiivistää yhteen sanaan; paikkamakuu. Sitä ollaan niin hiottu. Muu treeni-into on vähän kateissa, makuuseen ei tartte erityisemmin viritellä koiraa eikä itseään, eikä sen toteuttaminen vaadi tähtitieteellisiä suunnitelmiakaan. Ulkona on onnistunut varsin hyvin minuutin ja puolentoista minuutin makuut kuuden metrinkin etäisyydellä, vautsi. Tänään vielä illalla kirkon kuivalla parkkiksella kaksi makuuta. Etäisyys kymmenisen metriä, ehkä hivenen yli. Toinen 20s ja toinen 30s. Hienot. Sen lisäksi vähän alkeisruutuiltiin (hidas vauhti) ja kertailtiin maasta istumaannousuja, loppua kohden taas parani. Kehuin pikkupiskiä hurjana ja sillä taisi olla ihan iloinen treenifiilis, hyvä. Lähipäivinä blogiinkin tulossa liikekatsausta ja hemmetinmoista treenisuunnitelmaa..

2 kommenttia:

  1. Mä en ihmettele lainkaan Nemoa, miksi se ei halunnut pahemmin riekkua Leian kanssa.. :D Leia on.. no kovakourainen :')

    VastaaPoista