24. maaliskuuta 2011

it's never simple

Eilen käytiin lenkillä aika extempore Anninan ja Pepin kanssa. Oli kiva nähdä lenkin merkeissä pitkästä aikaa, Nemon ilme vaan "ei, tuo on tuo hullu kakara". Mentiin pitkäpuistoon ja piskit juoksivat kuin mielipuoliset, pääsi piisonikin purkamaan kertyneitä energioitaan.
Tänään käväistiin vihdoin pelloilla - mukava hypertuuli ja raesade alkoi kun päästiin pellolle - ja Nemolla meni jälleen mukavan lujaa, tyyppi spurttaili kantohangilla miljoonaa.
Oon taas vaihteeksi niin kyllästynyt karvamursun ylipitkään turkkiin, onneksi herra pääsee siitä eroon sunnuntaina!

Eilen oltiin ukun treeneissä. Njää, toisaalta vähän turha reissu. Alkuun Nemo ei suostunut menemään maahan, saati laskemaan persettään alas... on se melkoinen neiti joo. Hetken aikaa seisoskeltiin siinä muun ryhmän kanssa, mutta lopulta päädyin menemään ihan kirkon viereen kuivalle asfalttikaistaleelle treenaamaan.
Tärkein: saatiin onnistuneita paikkiksia kolmisen kappaletta!! Oujee. Laitoin Nemon makaamaan jonkun matalan kuivan betonikorokkeen päälle. Ihan lyhyttä aikaa ja matkaa, sen verran häiriötä. Hienosti oli.
Sitten vaan seuraamisen käännöksiä pyörimällä, liikkeestä seisominen ja pari suoraa seuruuta. Ihan kivaa menoa, se normaali into vaan jotenkin puuttui, vähän laimeaa menoa. Liisan avustuksella vauhtiluoksari, palkkasin vauhdista. Makee.
Liisa ja tollerikakara Foxi tosiaan olivat katsomassa treenejä vähän aikaa ja toimivat Nemollekin hyvänä häiriönä, tuo mitään välittänyt. Oli muuten aikamoinen otus, kyllä se koiranpentu jossain vaiheessa olis mukava..

Tänään taas yksi erävoitto kirkon parkkiksella reenatessa. Parkkiksella oli juuri sopiva kuiva kaistale. Varmuuden vuoksi kuivasin vielä piskin mahanalusen pyyhkeellä ennen treenaamista (ja treenien jälkeen Nemo revittelikin hulluna pyyhettä mun kanssa).
Paikkamakuita. Neljän metrin etäisyydellä 1min20s, tosi hieno. Kävin palkkaamassa kerran ja kehuin kokoajan. Muutama lyhyempi makuu, nekin hienoja. Muutamat paikkaistumiset ja se oli siinä. Myöhemmin illalla sisällä vielä kaksiminuuttinen makuu kuuden metrin etäisyydellä, kahdella palkalla.
Täytyisi tehdä ihan kunnon treenisuunnitelma, ei tästä muuten tule mitään. Oma into on vähän hiipumaan päin.. no, nyt joka tapauksessa hyvää yötä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti