19. heinäkuuta 2011

himotreenipäivä

Tänään oon omistanut koko päivän pikkupiskille. Aamulla treenattiin tokoa ja sen jälkeen käveltiin vielä pitkä lenkki. Iltapäivästä lyhyt lenkki ja neljästä kuuteen vietettiin agikentällä kertailemassa alkeiskurssin juttuja. Väsynyttä eläintä löytyy nyt :--)
Mainitsenpa nyt tässä vihdoin että viikko sitten treenattiin Janessan ja Wilin kanssa illalla myöhään tossa pesiskentällä. Koko tienoo raikasi kun eläimet huusi kuin hullut.. treenit oli hemmetin hienot. Tein Nemon kanssa intoa seuraamisiin, kaukoja, paikkiksia häiriöitynä (ihanaihanaparas), luoksetuloihin myös intoa ja vielä normipaikkis. Oli pirun hieno poika.
Aamusta sitten kohti kyrölän kenttää. Uuden treenisuunnitelman myötä mun treenikentätkin on monipuolistuneet, hienoa! Treenatessa Nemolainen varsin kivasti kuulolla, häiriötaso normi.
Kaukoja aluksi, 2x vaan kumpaakin. Ennakointiongelmaa argh, nytkin palkkasin ihan jokaisesta vaiheesta ja siitä, että odottaa seuraavaa käskyä ilman ennakointia. Silti. Itse kaukot todella hienot, meni nyt jo metrin päästä! Varmat ja ei liiku mihinkään.
Paikkaistuminen, 30s ja 5m. Jätössä meinasi lähteä uskollinen raukka seuruuseen, jäi kumminkin sinne. Ei ongelmaa, normipalkalla. Hieno mies.
Välissä tauko, elukka hetkeksi hengähtämään maaliin. Oon nyt treenannut lähes kaikki treenit taukojen kera, koira jaksanut paremmin. Tietysti vireen nosto tauon jälkeen on asia erikseen.
Sitten luoksetulon loppuperuksen reeniä käsiavuilla ja vähän kontaktireeniä. Joo ihan kivaa, perusasentotreeni vaan niin flegua, se on aina jos otan yhdenkin toiston liikaa.
Loppuun vielä hyvä paikallamakuu, 10m 43s. Takapalkalla. Lopussa vielä Nemon viereen lennähti lintu, joka lähestyi koiraa - tämä vilkaisee lintua ja sitten mua, mutta ei häiriintynyt enempää! Paras olisiko.
Ja tosiaan neljäksi suunnattiin ristarille pitkästä aikaa agitreenaamaan, kaveri oli mukana palkkausapulaisena. Mulla oli Nemon boksi mukana, ja tosiaan kun viihdyttiin tuolla pari tuntia, koira sai levätä useampaankin otteeseen boksissa. Sää muuttui vaan pirun kuumaksi, en saanut koiralle kivaa virettä ylle.
Alkuun raijailtiin siinä vähän esteitä ja ekaksi kertailtiin Nempan kanssa ihan perushypyille irtoamista, ensin targetin kanssa yhden esteen yli, sitten kahden, sitten kolmen... tosi kivasti meni, ei minkäänlaisia ongelmia! Kerran lähti hyppäämään liian ajoissa ja pudotti riman ja semmoista, ei traumoja!
Siitä sitten pienen paussin jälkeen kepeille. Alussa sairas sählinki ja sainkin kanssatreenaajilta vinkkiä että intoa enemmän touhuun ja iloa ja ei liikaa jankkaamista! Oikeesti hyvä että joku sanoo! Saatiin onnistuneet toistot loppuun ja that's it.
Vielä hyppytreeniä, kertasin valssia ja takaaleikkausta, tosi jees Nemon osalta, omat raajat meni lähestulkoon solmuun taas hah. Sitten otin kahta hyppyä ja toisen jälkeen valssin, nooh, Nemo ei irtoa kädestä kun ei ole sitä targettipalkkaa. Mitähän teen tän kanssa. Laitoin koiran esteiden taakse ja hetsasin sairaasti, saattoi mennä yli. Lopetin heti hienoon toistoon.
Tauon jälkeen kepit molemmilta puolilta ja VAUVAU molemmat ihan putkeen!!! Suoritti ihan itse omilla aivoilla, katsoi keppejä eteenpäin ja vitsi paras. Lisäksi parit putken kertaukset, ensin lyhyellä putkella targetilla, ilman targettia. Lopulta putkeen pieni mutka, meni tosi hyvin, isompi mutka, ei mennyt. Targettitreenin jälkeen meni. Siihen oli hyvä lopettaa.

Oli kiva agittaa pitkästä aikaa, heräsi vain kysymys - miksen ole käynyt jo aikaisemmilla vapaavuoroilla?? Noo, ensi viikolla mennään, yritetään päästä. Nyt lenkkeilemään.
edit/ pakko lisätä hupaisin hakusana jolla meidän blogi on viikon sisällä löytynyt gh5 mikin liittäminen kapulaan :D :D

2 kommenttia:

  1. Kiva, että teillä tokot sujuu!

    Ei varmaan haittaa, jos linkitän teiän blogin? On tullu viime aikoina seurailtua vähä enemmän.:)

    VastaaPoista
  2. susanna: joo ei tosiaan haittaa! :) linkitän teidätkin kunhan saan oman koneen kuntoon, se poksahti tänään.. :---(

    VastaaPoista