5. heinäkuuta 2011

aktiivista elämää

Nyt voisi laittaa jotain tokoselostuksia ja ihan yleisjuttuakin vihdoin.
Lauantaina ryhdistäytyminen helteestä huolimatta, aamusta isommat treenit koulun pihalla ja myöhemmin pitkin päivää sisällä ja pihalla.
Seuraamisia ensiksi pari imuttamispätkää. Kiinnitin huomion siinä oikeaan paikkaan, hyvin pelasi. Jotkut oli käyneet illalla pyörimässä hiekkakentällä hurjilla prätkillään ja siihen oli jäänyt sopia ympyröitä, seurauttelin sitten niitä. Hyvää menoa, vasemmalle vaan hurjan kankeata että käsiavun kera. Mainio into.
Paikkiksia, ensin 20s takapalkalla. Etäisyys minimi kai. Toisessa häiriköin, potkin hiekkaa. Kokeilin myös taputtaa, nousi epävarmana. Taputukset kaikui aika hyvin pihalla. Uusiksi maahan, palkkaa, taputuksia, palkkaa. Vieläkin pälyili mutta maissa pysyi.
Ruutua aloiteltiin vihdoin järjellisesti kotona. Näyttönä ja kosketusalustallakin. Ihan nasta.
Sitten öö sunnuntaina vihdoin kentänvaihtelua, oinaskadun koululla. Oli sairaan kuuma jo, onneksi kentän toinen pää varjossa.
Kaukoja, vaan 3x toistoa molempia. Ei millinkään liikkumista kummissakaan jee hienoa. Muutamia ennakointiongelmia, ne pitäis nyt saada poies. Maahanmenot niin jees. Ekassa istumaannousussa olin liian kaukana, ei noussut. Helpommaksi vaan sitten. Sopiva vire.
Paikkis olikin sitten vaativampi, 2min 10m. Takapalkka ja kahdella välipalkalla. Voi hieno elikko miten hyvin se siellä chillaili. Vähän pälyili kadulle liikennettä mutta niin rento. Tunsin sen melkein sinne kymmenen metrin päähän..
Seuraamista perusteellisemmin, tein itelleni oikein L-kaavion kartioista. Ja tietty koko homma kuihtui kasaan, kontaktista ei tietoakaan ja seilasi kuin valtamerialus. Vapautin vaan ja imuttamalla uusiksi, lisäksi uusi pätkä myös välipalkkaillen. Ok, mutta mikä nyt kusee.
Vähän sekoiluruutuja, silleen ihan kivoja. Lisäksi loppuun vielä lyhyt paikkis nurtsilla jossa kiertelin ja kaartelin ympäriinsä. Hieno. Muistaakseni sisällä myöhemmin vielä hyppyjä, öö esteen takana seisahtamisessa ei sitten minkäänlaista ongelmaa??Eilen sitten kyrölän koulun kentällä. Ennen sitä oltiin vähän riekuttu ja tehty lenkkiä, eläin selvästi väsyneempi. Muistaakseni ensin otettiin peruspaikkista, nyt hmm 1min 15s, ensin etäisyys 13m ja ekan 30s jälkeen 10m. Palkkasin siis välissä kahdesti, lopussa takapalkka. Melkoisen mainio.
Kaukot tooosi hienot jos ei lasketa alun ennakointeja... Ruudut vähän sitä ja tätä säätöä taas. Ihan mukavat treenit, vähän matalahko vire vaan tosiaan.

Lisäksi eilen käytiin ottamassa metässä oikein leikkimielisiä hakujuttuja kaverin avustuksella. Ihan vaan näin että ensin kaveri käski Nemppaa haukkumaan, pelasi pienen sählingin jälkeen. Sitten Nemo oikein näki kun kaveri ottaa namit ja rynnistää helppoon piiloon. Lähetin piskin sinne, piilolla kaveri innosti haukkumaan ja rutkasti ruokaa turpaan. Olipa intona ja selvästi ylikivaa!
Tänään huono ruokajälki, kyseli kovasti apua.
Ja ah tänään roselinet tulivat!! Jeaa en voi edes kuvailla kuinka iloinen olin, kun nuo sakset saapuivat. Heti pesin Nemon ensin laimennetulla fairylla ja sitten vielä shampoolla (eikä silti lähtenyt kaikki harmaa turkista), sitten takut veks ja sen jälkeen trimmailemaan. Toinen sivu ihan jees, toiseen tuli sairas lovi ja muutenkin epätasainen. Mutta kyllä se bichonilta näyttää!
Eiköhän me sinne kaivarin erkkariin mennä, harjoitus tekee tossa trimmaamisessa mestarin... enkä todellakaan odota mitään eriä varsinkaan turkin takia. Eipä tässä muuta, öitä.
edit/ ja tietty tänään treenattiin ruhtinaallisesti yksi makuu tekonurmella yhteiskoulun vieressä, 20m 30s takapalkka. Hienoin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti