6. heinäkuuta 2011

ei se ollutkaan niin kovin helppoa

...saada tokon alokasluokasta ykköstulosta. Oon miettinyt tota vähän liikaa viimepäivinä, yksin ja yhdessä muiden kanssa. Joskus kun siitä haaveili ja suunnitteli kaikkea että tänä vuonna ne saadaan kasaan. Enää mä en ookkaan niin varma, syksyllä ei edes ole kokeita tässä kovin lähellä tarpeeksi. Okei onhan niitä suhteellisen paljon mutta ei nekään riitä että saataisiin ykkösiä. Nooh, nyt positiivinen vaihde päälle! Ja se on helppo ottaa koska treenit on mennyt niin hyvin.
Aamulla käytiin keskustan kautta ja rantapuiston läpi kävellessä yhdellä varjoisalla nurtsikaistaleella lyhyehkökestoinen paikkis takapalkalla. Tosi kivasti, oikein rennon oloisena makoili.
Nyt illasta kunnolliset treenit juholan koulun kentällä. Häiriötä just hyvin, viereisellä urheilukentällä futistreenit menossa ja melkoinen mekkala. Nemppa vähän alkuun jo fleguna, kuumissaan. Innostui kumminkin hieman alkuvirittelyjen myötä.
Ekaksi treenasin perusasennon ja maahanmenon kestoa, näitä pitäisi treenailla paljon useammin. Piski vaan siis perusasennossa, kehuin rauhallisesti ja palkkaa. Hyvin pysyi, ei alkanut tarjoilla maahanmenoa kuten yleensä. Maahanmenossa tarjosi kerran istumaannousua, muuten oli hyvin. Tätä nyt paljon treeniin!
Sitten jokuset toistot stoppia, kerran tarjosi istumista. Muuten hyvin kuulolla, vahvistelin kunnolla, itse annoin pysähdys- ja käsiapuja. Pitäisi saada tääkin jäävä jälleen varmaksi. Kyllä se tästä. Pitkästä aikaa palkkailin myös kyykyssä ihan katsekontaktista, pidempiä aikoja.
Loppuun tietysti paikallamakuu. Takapalkka, selkä urheilukentälle päin. Etäisyys varmasti 20m tai ylikin. Aikaa 40s, siis kuinka hieno! Vähän hiljakseen kehuin. Lopussa pälyili pari kertaa taakse, luultavasti palkkaa. Mutta niin rauhallisesti. Luottoni alkaa taas kasvaa, hieno piski :)
Treenien jälkeen tehtiin vielä jättipeltolenkki, olipa mukava kävellä kun niin rauhallista. Nähtiin joku isompi myyrä rymyämässä pellossa. Yksi päivä nähtiin jopa kauris tai joku sen tapainen, Nemo ei kyllä kiinnostunut.

Mulle tuli jotenkin kauhea treeni-into, oon katellut sairaasti kaikkia kisoja ja kaikkea. Innostuin jopa kovasti näyttelyistä taas noiden saksien takia heh heh. Eiköhän elokuussa ala kunno aktivoituminen kisojen suhteen. Luonnetestiä oon miettinyt vasta lokakuulle ehkä, pitää kyllä varmaan yrittää päästä aikaisemmin oleviin ja katsoa minne mahtuu. Niihin on niin hankala päästä. Yksi kiva päivä päähäni pälkähti että olisi kiva suorittaa BH-koe. Naurakaa joo, bichonin kanssa. Sinne ei kyllä vielä vuosiin asiaa, se paikkis Nemolle liikaa ja samoin taitaa olla ne pitkät seuraamispätkät. Ehkä joku päivä! Voivoivoi kaikki kokeet ja näyttelyt on päällekkäin. Elokuun 28.päivä olisi sekä tuo erkkari että tokokoe.. saa nähdä kumpi voittaa. Huomasin myös että tokon nuorten SM-kisojen ilmoaika jatkuu, hitto kun saisi kyydin yms tämmöset kuntoon niin menisin!
Huomenna aamusta aikaisin Nemo pääsee uimaan, otan tällä kertaa pelastusliivit messiin niin olisi vähän varmempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti