10. helmikuuta 2011

treenailuistamme

Kummempia ole tapahtunut, Nemo on ollut nyt vähän lyhyemmillä lenkeillä kun mulla on kova flunssa, aktivointi ei kumminkaan ole jäänyt taka-alalle. Ensi viikon möllitokoon meneminen on nyt suhteellisen varmaa, että siinä saadaan ainakin yksi kisamaisempi treenitilanne! Saa nähdä mitä tulee, kun on ensimmäistä kertaa koko talveen kunnon häiriö.

Maanantaina kertailtiin ulkona jääviä ihan alusta alkaen. Maahanmenojen kanssa ei mitään ongelmaa. Seisomiset olivat todella hitaita, Nemo hiippaili suunnattoman paljon. Siispä suurin osa ihan käsimerkin kanssa. Loppua kohden toiminta taas parani huomattavasti.
Tänään kirkon luona treenailtiin pelkkiä seuraamisen käännöksiä, paikallaan, ilman käsimerkkiä. Aivan mielettömän hienoja! Huomaa että piski on kehittynyt! Vasuritkin oikein hyviä. Palkkasin heti välittömästi hyvästä käännöksestä. Kehujakaan en säästellyt, kehuprojekti edelleen käynnissä. Nemo teki töitä mielettömällä innolla, huusi vähän taas...
Sunnuntaista alkaen joka päivä Nemo on tehnyt sisällä kahdesta ylöspäin paikkamakuita, joista toinen on ollut aina vähintään minuutin pituinen. Ollaan tehty jo runsaasti kaksiminuuttisia palkattomia makuita. Etäisyys tosin on ollut maksimissaan kuusi metriä. Mutta ei mitään moitittavaa, ainoastaan kehuja! Nemo on maannut todella rauhallisesti ja hyvin. Kyllä tämä vielä tuottaa tulosta, näillä jatketaan.
Silmien rähmimisestä ei mitään uutta, olen tehostanut kuivailua päivän mittaan. Bongasin myös ihan hyvältä kuulostavan ruoan, tässä odottelen että milloin sitä tuolta eläinkaupasta saa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti