22. helmikuuta 2011

remember to have fun

Voi jee, tänään on ollut paljon vähemmän pakkasta!! Vain kaksitoista astetta. Lenkkeiltiinkin yhteensä noin kaksi ja puoli tuntia, oon tosi ylpeä itestäni. Viimeaikoina ei ole oikein tuolla kylmässä lenkkeily tuntunut mukavalta..
Kameran otin pikaisesti ulos jotta sain muutamat uudet kuvat, pitkälle lenkille en uskaltanut sitä viedä mukaan. Haluaisin vain palavasti kunnolla kuvaamaan, no jospa viikonloppuna olisi lauhempaa. Kunnon lenkin jälkeen kamera käy pelottavan hitaalla, tästä nyt vielä puuttuisi kun se hajoaisi.

Aamupäivästä treenailtiin tossa koulun pihalla ihan hyvät treenit. Nemo kävi melkoisilla kiekoilla. Keskityin tarkemmin omiin touhuihini; kehuin koiraa ihan hulluna ja toimin selkeästi ja kaikki tämmöiset. Palkkana oli vaan nappulaa.
Perusasentoja; en nyt tiedä vaihtaisinko perusasennon kokonaan kiepsahdukseksi. Nemolla toimii takapää siinäkin suhteellisen hyvin, ollaan treenailtu sitäkin aina välillä. Pienellä käsimerkillä tulee kiepsahtaen oikein makeasti perusasentoon. Ohjailin perusasentoja joitakin toistoja sekä kiepsahtamalla että takaa kiertämällä.
Seuraamisia; möllitokon herättämänä nyt taas pitkästä aikaa etupalkalla. Nämä etupalkkatreenit on jääneet tyystin, nyt vähintään kerran viikossa seuruita etupalkalla! Ihan lyhyttä suoraa pätkää, vapautin palkalle aina hyvästä kontaktista ja edistämisestä (kyllä, luitte oikein..) Alussa palkka veti taas niin kovasti puoleensa, että kontakti rakoili kovasti, mutta kummasti taas loppua kohden parani. Näillä treeneillä tarkoituksena saada intoa ja paljon.
Kapuloinnit; ohjatun noudon kapulalla. Annoin Nemon tarjota omatoimisesti nostoja, heittelin palkkaa heti. Muutamat tuomiset, heitin noin viiden metrin päähän ja pyysin tuomaan - käänsin piskille selän, toi hienosti ihan mulle saakka. Sairaat kehut ja palkat.
Pidettiin treeni todella lyhyenä. Jes olipa mukavaa.

Vaikka mulla onkin nyt sairas treeni-into, pitää muistaa edetä ihan silleen rauhallisesti ja näin, että en tapa koiran intoa... eli vapaapäiviä sitten hullun treenaamisen keskellä. Ja muitakin kuin alokkaan liikkeitä! Itseltäni tuppaa aina nämä unohtumaan.
Yllättäen se treenisuunnitelma ei ole vielä valmis. Huomenna olisi tiedossa sisällä kaukojen ahkeraa treeniä. Ulkona alkeellisia ruutuja ja noita seuruujuttuja.
Tämän viikon treeniteemana tuo perusasennon suoruus ja seuraamisen into. Tarkoituksena myös opetella kumartaminen viikon loppuun mennessä. Hah saa nähdä milloin tämä innostus katoaa, no lomalla on aikaakin.
Tänään käytiin hakemassa piskille hieman suuri säkki tuota Taste of the wild ruokaa, toivottavasti olisi hyvää. Jos ei sovi, sitten pitää myydä säkki jossain. Tota ei vaan ole tulossa kauppaan pienemmissä. Hirveästi hyvää olen kuullut tuosta ruoasta, joten toivon parasta. Äiti suostui myös vihdoin kustantamaan metallikapulan, se oli alennuksessa. Jei, päästään sitäkin jossain vaiheessa treenailemaan!
edit// älkää kummastelko liikaa tuota kalenteria, piti vaan laittaa nuo kaikki itselleni ylös että muistan :-D nämä kaikki blogiselostukset on niiin turhia niin turhia. Mutta on aikaa kerrankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti