18. helmikuuta 2011

ei yhtään mitään

Meille ei kuulu yhtään mitään, ei mitään. Koko viikko on vaan kadonnut jonnekin, ilman että olisi saanut mitään järkevää aikaiseksi. On mietinnän alla, jätänkö sunnuntain möllitokon väliin. En kumminkaan taida, täytyisi käyttää kaikki arvokkaat treenitilanteet tehokkaasti hyväkseen. Mennään vaan ja mokataan kunnolla.
Pakkaset on pysytelleet mielettömissä lukemissa viimeiset päivät, olen saanut aivan kyllikseni. En kestä tuota kylmää enää. Pikalähtö vaikka havaijille? Nemokaan ei kestä tuota kylmää, herralla jäätyy heti tassut. Harkinnan alla oikeasti tossujen osto, että piski saisi edes normaalin määrän liikuntaa.
Nemon turkki on myös hurjassa kunnossa, harmahtava biisoni (melkein) rastoilla. Huomenna olisi turkkiprojekti edessä - ajattelin myös leikata turkkia ihan mukavasti, trimmiin kun ei taas vaihteeksi minnekään pääse. Jos saisi koiran trimmiin ennen sen kolmevuotissynttäreitä, olisi mukava.

Onneksi mulla alkoi tänään viikon hiihtoloma, mahtavaa. Voi nyt ensin levätä ja sitten ryhdistäytyä koirailunkin taholla. Ollaan me ihan hieman tällä viikolla treenattu. Sisätiloissa.
Tehty neljä paikkamakuuta, pisin tänään 2min 40s. Nemolla ei kahden minuutin palkattomassakaan makuussa minkäänlaista ongelmaa sisällä. Tänään tosin kävi perusfeilaus, koira kiihtyi jotenkin liikaa, kun jätin maahan, herra nousee ylös ja ravistelee muina miehinä. Gnaah. Yleisesti ottaen makuut hienoja. Huomenna voisi tehdä vielä kahden minuutin palkattoman. Mölleissähän onneksi vain minuutin makuu, saa nähdä sujuuko sekään kaikessa häiriössä.
Hyppyjä ollaan jonkun verran treenattu. Nemo irtoaa esteelle jo mukavan kaukaa, hyppää varmasti, yrittää jopa joskus varastaa. Esteen takana seisten odottaminen ei ole vieläkään täysin varmaa. Kapulan kanssa on mennyt huippukivasti! Myös seuraamisen käännöksiä ollaan muisteltu. Saa nähdä miten edes mölliseuruut menevät, milloinhan ollaan tehty pitkää palkatonta seuraamista?
Yksi päivä treenattiin myös siten, että kylvin eteisen täyteen näkkärinpaloja ja treenautin pikkupiskiä siinä. Ilkeää, hyvää häiriötä. Vähän meinasi nenä mennä maahan mutta muistutuksesta nousi heti ylös ja palkkailin vaan superisti.
Voisi tehdä jonkun liikeyhteenvedon joku päivä ja ryhdistäytyä kunnolla!
ps. nyt on Nemolainen ilmottu tuonne toukokuun alun tokokokeeseen, jospa motivaatiota tulisi jossain vaiheessa? Haluan vaan lämpimämmät kelit että voisi jatkaa ulkoreenejä.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti