4. toukokuuta 2010

things are looking up, finally

Musta tuntuu jotenkin siltä, että treeni- into on palailemassa sieltä kaukaa, missä se on noin viimeisen kuukauden lymyillyt. Tekisi mieli alkaa jotain pienempää ja suurempaa treenailla, suunnitelmatkin kytee.
Tänään treenailtiin sisällä aika järjestelmällisesti, kerrattiin ihan seisomisia ja maahanmenoja. Nemo ei sekoittanut kumpaakaan kertaakaan, tosi hienosti ja varmasti meni. Otettiin seuraamisen käännöstreeniä: pyysin piskin perusasentoon ja pyörin pientä ympyrää melkein paikallani ja tein loivia ja vähemmän loivia käännöksiä. Suureksi ilon aiheekseni Nemo pysyi todella hyvin mukana, kontaktiakin oli! Voijes, olin niin äärettömän iloinen! Kehuin jäbää hurjasti ja palkkasin paljon, kehuista sen vire nousi entistä enemmän ja se pysyi vaan paremmin mukana, kyllä nää käännöksetkin lähtee!
Tuo viikonlopun möllitoko on vielä vähän epävarma, lauantaille on luvattu kaatosadetta, mutta kattoo nyt sen sunnuntain sään.. sateessa meidän on aivan turha edes lähteä yrittämään, kun koira ei edes suostu istumaan.
Yllä olevat kuvat on eilen räpsittyjä.
edit/ muokkailen kokoajan tätä tekstiä kun löytyy ihan sekopäisiä kirjoitusvirheitä, se on tää kellonaika ja suuri univelka..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti