12. toukokuuta 2010

eikiva


Nemon päivät onkin kulunut ylläolevan kuvan merkeissä. Ja mun päivät samoin. Voisin sanoa, että olen paranemaan päin! Semmoinen fiilis ainakin on, ja tänään käytiin jälleen lääkärissä, se tulehdussoluarvo oli laskussa että antibiotti on tehonnut. Jesjesjes mullehan tämä oli suuri uutinen. Kuumettakaan ei ole korkeasti ollut, alkoi tässä vaan tämä pirullinen limavaihe ja tuntuu oikeasti kuin tukehtuisin tähän räkään.. kaikkiahan kiinnostavat paljon nenäni tilavuus kestää räkää, joten vaihdetaan aihetta.
Tosiaan, piskistä on tullut aivan yliaktiivinen sähköjänis. Muut perheestä on käyttänyt sitä ulkona; se kiskoo ulkona aivan kokoajan, liioittelematta. Aivotoiminta on karkuteillä. Muutenkin se on kokoajan kauhean levoton ja stressaantunut, on lähdössä kaikkien kanssa ulos. En usko että sille tekee kauhean hyvää tämä neljä eri taluttajaa- systeemi, pysyttäisiin siinä yhdessä lenkittäjässä eli meikässä, joka toimisi kaikilla lenkeillä samoissa asioissa samalla tavalla, niin hyvin menisi. Kai se tästä. Treenaamiset on jäänyt nyt viikolta ihan kokonaan. Tuli ainakin treenitauko tähän, ehkä jopa sopivasti? Oma olo ei ole vaan antanut periksi treenaamiselle.
Tulen ilmoittelemaan kun olen päässyt ekaa kertaa Nemppalaisen kanssa lenkille keuhkokuumeen hellitettyä, pian, pian, toivottavasti todellakin :-D
ps. meidän kalenteri tyhjenee uhkaavasti. Toivon todella, että olen ensi viikolla aptuskunnossa ettei mene rahat hukkaan..

2 kommenttia:

 1. Hieno juttu että olet paranemaan päin jo! Kyllä sä pian pääset taas mukaan kaikkiin koiramaisiin rientoihin! Kiitän kyllä onneani että oon niin harvoin kipeenä (*kop,kop*), uskon että on turhauttavaa vaan kotona olla pidemmän aikaa tekemättä mitään..
  Toivotaan että pääsette aptukseen. Multa jää harmittavasti nyt aptus väliin kokonaan, vaikka tarkoitus oli päättää leevin "näyttelyura" tuonne ja pyörähtää leiankin kanssa kehässä. Mutta ei me oltais päästy kummankaan kanssa sinne kuitenkaan vaikka olisin ilmonnut, kiitos dopingsääntöjen.. Onnea sinne :)
  Sun kommenttiin liittyen, niin ei me kyllä virallisiin olla menossa :-D Tai ehkä loppuvuodesta, ken tietää.. Mitäs teillä, onko kisakuume jo noussut tokon suhteen? Ohjelmassa olisi nakkimöllit taas sunnuntaina. Pitäis tolle piskille rakentaa paikkamakuu melkein alusta, puhumattakaan palkkattomuustreeneistä mitä ei olla tehty melkein lainkaan.

  VastaaPoista
 2. laura: jep, nyt jo kuume lähtenyt kokonaan! :--) höh, harmi ettette pääse :( kiitos, toivotaan että menisi edes jotenkin.
  on tuo tokointo vähän palaillut, tää tauko on tehnyt ihan terää! meenkin kyylimään möllituloksia blogistanne..

  VastaaPoista