8. toukokuuta 2010

suunnitelmat muuttui


Tosiaan suunnitelmat vähän nyt muuttu, huominen möllitoko jää pois - mulle nousi eilen korkea kuume ja tänäänkään ei ole kauhean kehuttava olo. Nemon kanssa puuhailu jää nyt aika vähäiseksi, porukat on sitä käytellyt pienillä lenkeillä, aamulla otettiin vähän seuraamisen käännöksiä ja pesuvadin päällä pyörimistä, olipa alkeellista..
Torstain treenit oli mielettömän kivat! Se uusi ohjaaja (hitsi kun en muista nimeä) oli tehnyt semmoisen radan, missä oli eri pisteitä. Seuraamista, luoksetuloa, kontaktia, paikkamakuuta ja kapuloihin tutustumista. Kun muut kiersi niitä pisteitä, yksi kerrallaan pääsi yksityisopastukseen. Nemo oli aluksi ihan sekaisin Demistä ja Pepistä, jotka olivat myös reeneissä. Ihan alkuun luoksepäästävyys ja paikkamakuu. Luoksepäästävyys tosi hieno, ja makuilut myös. Epämääräistä aikaa ja matkaa. Meillä meni kaikilla pisteillä tosi kivasti. Seurautin vaan suoria. Luoksetuloissa ensin vauhti, sitten normi lyhyellä matkalla. Hyviä. Katsekontaktipisteellä tuijotti silmät suurina Anninaa, joka kutsui Peppiä luokseen, Nemo olisi halunnut kovasti mennä.. paikkamakoilupisteellä otin lyhyttä kestoa.
Sain noihin meidän takkuisiin jääviin jälleen hyviä vinkkejä, taas vaan reenaamaan..
Treenien jälkeen mentiin vielä Johannan ja Anninan kanssa pitkä lenkki, piskeillä oli mielettömän kivaa, kuten mullakin.
Voihan kettu, haluan parantua, olis niin paljon tekemistä.
edit // mitähän kummaa.. miten kokoajan luulin että toi ukun mätsäri on ensi viikolla, mutta se olikin tänään, kun tsekkasin tuolta blogista.. okei, en olis kumminkaan päässyt. Katoin kanssa just aptuksen sivuja, vaan 27 biisonia! Mahtavaa, onkohan meillä mitää mahiksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti