18. toukokuuta 2010

nemo tapasi jälleen unelmiensa naisen

Varoitan, taisin vähän innostua noiden kuvien kanssa, niitä tuli aika.. paljon. No, kerralla sitten enemmän :--D oltiin tänään Johannan ja Demin kanssa lenkillä, oli mielettömän kivaa. Voin veikata että Nemolla oli vielä kivempaa kuin mulla, pää viipyi suurimman osan kolmesta tunnista Demin persauksissa. On se musta aika raivostuttavaa, veikkaan ettei siihen auttaisi muu kuin se kastrointi, johon en ole vielä päätynyt. Aika hurjaa menoa nimittäin pikkumiehellä..
Kyllä piskit juoksikin hulluna tuolla helteessä. Musta on silti tosi ihanaa, että Nemolla on nyt joku kunnon koirakaveri, jonka kanssa riehumisesta se selvästi nauttii. Demistähän se ei silloin pitänyt, kun Demi oli kakara, mutta onneksi ajat ovat muuttuneet.Päätin tuossa äsken, että meillä on jossain vaiheessa syksyä alokkaan liikkeet kunnossa. Ne tasan on ja piste. En taas mene vannomaan, että tämä lupaus pitää. Haluan oikeasti treenata ja ne liikkeet kuntoon, mulla on kunnon treenisyyhy päällä.
Treenailtiin tänään Johannan pihalla, otin paikkamakuuta, Nemo oli noin minuutin tosi hienosti, etäisyys taas se kolme metriä. Otin kaksi lyhyempää loppuun. Piski työskenteli tosi innolla olosuhteisiin nähden: helle, Demi lähellä.. seuraamispätkiä, yyberhienoja. Vasemmalle käännös ei luonnistu millään. Yksi luoksari, tosi hyvä. Pitää tehdä se treenisuunnitelma tällä viikolla ja alkaa noudattaa sitä. Nyt menen koisimaan, heippa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti