23. toukokuuta 2010

it's a big big world


Aamulla treenattiin kovassa sateessa koulun pihalla, Nemo toimi tosi hyvin. Mulla oli aamuruoka mukana pitkää luoksetuloa varten. Ensiksi maahanjääviä - oltaisiin leikittykin, mutta kun narupallo ei kiinnostanut -, jotka olivat tosi hyviä. Vähän hidastin vauhtia käskyn kohdalla, hyvin jää ja varmasti on. Palkkailin paljon. Seisomaanjääviä, pysähdyin kokonaan, käsky, palkka, siirryin eteen, käsky, palkka. Nekin meni hianosti, ei moitittavaa.
Sitten se pitkä luoksetulo. Matkaa oli ainakin se kymmenen metriä. Varmasti jäi paikoilleen, käännyin puolimatkassa takaisin palkkaamaan. Kun pääsin sopivan etäisyyden päähän, pysähdyin ja seisoin siinä hetken aivan hiljaa. Ei ennakoinut mitään. Lähti heti käskyn kuultuaan, sairaan räjähtävällä vauhdilla! Oikeesti, mielettömin luoksetulo aikoihin. Tuli suoraan sivulle ja rasiasta ruokapalkka vaan kehiin.
Siinä vaiheessa sade oli jo mukavan kova, päästiin paikallamakoiluun. En ottanut aikaa, jätin paikalle ja poistuin kymmenenkin metrin päähän, hyvin pysyi. Eripituisia etäisyyksiä siis. Vierelle palatessa tahtoi ennakoida perusasentoa, korjasin. Loppuun narupalloleikit ja melkein kotiin saakka vapaana kaatosateessa.
Iltapäivällä treenailtiin vielä takapihalla, läpimärällä nurmella. Piski oli irti kuten aamullakin, hyvin pysyi. Häiriö kohtalainen, ohikulkijoita tosi harvakseltaan (samoin aamulla). Pari perusasentoa ja palkkasin kontaktin pitämisestä. Seuraamisen käännöksiä vähän sekä vasemmalle että oikealla, siten että pyörin vaan pienin askelin ympäri. Suhteellisen hyvin meni, alussa oli selvästi vähän hukassa hei että mistä tässä olikaan kyse. Sitten temppuja väliin ja paikkamakoilua kuivemmalla terassin laudoilla. En taaskaan ottanut varsinaista aikaa, mutta makuuttelin Nemoa siinä sopivat ajat, hyvin pysyi. Yhdessä vaiheessa oli sen näköinen, että pian nousisi, ei noussut. Tosi hyvin pysyi. Saisin treenattua tuota makuuta ehkä takapihalla joka ilta, jos häiriö ei ole liian kova. Siinä on siis katu aivan vieressä ja näkyvyyskin kadulle aika selvä parin puun lomasta. Treenin jälkeen kiertelin piskin kanssa vaan takapihaa, se oli irti. Hyvin pysyi.
Kohta lähdetään lenkille vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti