26. toukokuuta 2010

siis aivan mielettömän ahkeraa treenaamista

Vaikka mä itse sanonkin, me ollaan treenattu kuluneen neljän päivän aikana tosi paljon. Ollaan treenattu ulkona, takapihalla ja eilen käytiin jopa kentällä pelleilemässä. Ja se todellakin oli pelleilyä, nämä kaikki kuvat eiliseltä.
Maanantaina takapihalla pikkuseuruupätkiä, aika huonovireisiä, keskityin palkkaamaan kontaktista. Sen lisäksi paikkamakuita, lyhyttä aikaa, paljon palkkaa. Piski oli irti, mikä oli jo tosi hieno saavutus. Keskittyikin hyvin, innostui narupallosta.
Ne eiliset treenit tosiaan. Helle, hirveä häiriö, keskittymätön koira, liian vaikea treeni. Surkea yhdistelmä. Nemo ei kiinnostunut leluista, eikä minusta. Piilouduin ennen treenaamista erääseen puskaan koulun pihalle, kyllä se perään tuli, temppuiltiin ja sain jonkunlaisen vireen aikaiseksi. Hinkkasin seuraamista turhankin paljon - talloin tassun, loppu kuseksikin urakalla huonon vireen takia. Luoksetulo oli ainoa jättihyvä liike, paikkamakoilut tosi lyhyitä mutta kivoja. Millanenhan fiilis Nemolle jäi kyseisestä treenistä, hullu omistaja :D no, joskus käy näin.

Pyörimistä treenin lopussa, kuvat vähän väärässä järjestyksessä.

Paikallamakuussa vierellepaluu.

Makuilua.

Jättiruokapalkka.

Lentävä luoksetulo!

Luoksetulon jättö, tuo oli aivan perfekto. Matkaa 10m, tuli vasta käskyllä.

Luoksetulossa jättäminen.

Epäkontaktista perusasentoa, koira puhuu itsekseen.

Sivulletulo.

Säätöä.

Jätättämistä.

Kontakti polvessa.

Aika hyvä perusasento.

Pujottelua treenin alussa.

Nemo tuli ettimään mua treenin alussa piilosta.
Ja viimeinen kuva siitä, kun Nemo kyyläs mua hulluna kun menin piiloon. Kiintoisia kuvia.
Tänään reenattiin takapihalla, jälleen satoi. Jääviä, aika alkeita, hyvin meni. Kertaakaan ei sekoittanut mitään. Leikittiin rutkasti patukalla treenatessa, sain Nemolle ihan hyvän fiiliksen ja vireen. Tyytyväinen oon.
Mikä parasta, mitä enemmän vietän Nemon kanssa aikaa, sitä paremmin se toimii mun kanssa. Se kuuntelee mua kaikkialla nyt paremmin, vapaana ollessa, treenatessa. Se tekee ilolla, vaikka kaikki menisikin päin mäntyä. Näin pyritään jatkamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti