22. toukokuuta 2010

aptus show 2010


Alkuun kuva trimmipöydän uudesta käyttötarkoituksesta, testattu hyväksi! toimisi varmaan myös mäkiautona, sitä ei testattu.. Oltiin siis tosiaan Aptuksessa tänään, hauska päivä takana, tyytyväisin mielin palattiin himaan. Tokoiltiinkin siellä täällä täysissä halleissa, pikkujätkä keskittyi hienosti ja muutenkin kotiutui hälinään hetkessä ja seilasi siellä kuin kala vedessä.

Kehän jälkeiset fiilikset Nemolla, päässä heittää, kuten ilme kertoo.
Aika paljon kuvia tähän nyt iskin, mihinkään en oikein ole tyytyväinen. Ensivilkaisulla kuvista näytti, että sain seisomaan Nemon superhyvin. Noo, tarkemmin katsottuna toinen takajalka on liian takana ja jouduin kiskomaan leuasta aika railakkaasti päätä alemmas, se pyrki kokoajan kyyläämään mua silmiin.. voikun jaksaisi näitä näyttelyjuttujakin joskus treenata.


Sitten siihen tulokseen vihdoin, AVO EH AVK2. Tuomarina oli Andreas Schemel Itävallasta. kirjoitinkohan nimen oikein. Olen tosi tyytyväinen, okei avoimessa vain kaksi koiraa. Ensimmäiseksi sijoittunut ja muutenkin sijoittuneet olivat mun mielestä aika pieniä, että tuomari tykkäsi kaiketi Nemoa pienemmistä piskeistä. Ja arvostelu, se oli tosi epäselvällä käsialalla ja käytinkin sen käännöspalvelussa.
"Nuori uros. Hieman pitkä runko. Miellyttävä pää, hyvä kallo. Vaaleat silmät. Hieman pitkä kuono. Saisi olla enemmän kaulan kaarta. Hyvät takakulmaukset. Turhan villava turkki. Ok pigmentti. Voisi liikkua takaa pontevammin. Voisi olla enemmän asennetta."
Pisti hieman hymyilemään tuo arvostelu, villava turkki? Ja asenne? Hehheh :--------D mutta hyvä fiilis jäi ja ensi viikolla jäken näyttelyyn kohti uusia haasteita!

2 kommenttia:

 1. Nemo hei, vähän asennetta nyt kehiin! :D
  Kuvista päätellen Nemo on oikein komea piisoniherra, kohti uusia koitoksia vaan!

  Voi että, kerrankin tuomari joka tykkäsi näistä pienemmistä koirista. Leevi näyttää aina niin pieneltä kehässä ja jää sitten isompien varjoon.
  Saa nähdä mihin näyttelyyn Leevin saan vietyä, ensi vuonna ainakin käydään enemmän kun jo veteraaneihin päästään :D

  VastaaPoista
 2. laura: niinpä, nyt oon jo asennekouluttanut nemoa sikana :)))
  sinne vaan vetskuihin sitten voittamaan! (vastaanpa myöhässä tänne)

  VastaaPoista