3. tammikuuta 2012

turn their heads

Uusi vuosi, uudet kujeet, vai mitä? Mulle vuoden vaihtuminen on sinänsä ollut aina "iso juttu", että pääsee aloittamaan ihan puhtaalta pöydältä, niin sanotusti.
Viime päivinä on ollut tosi kauniita kelejä, oon kuvannut tavallista ahkerammin ja tulokset ovat olleet sitäkin huonompia heh. Eilen satoi todella paljon lunta, ja sitä oli jopa vielä maassa tänään, harvinaista. Piski spurttaili taas aamulenkillä kuin mikäkin hullu.
Tokoiltu ollaan hivenen, ei mitenkään erikoisesti. Uudenvuoden tavoitteena voisi olla myös, että tokosta ei minkäänlaista stressiä. Sitten kun menee stressin puolelle, olisi varmaan tauon paikka. Ennen kaikkea hauskaa. Mistä tulikin mieleeni, se viimeisinkin tokokoetulos on nyt koiranetissä! Vihdoin ja viimein. Onhan ne tulokset aika kirjavaa sakkia, mutta ne ei kerro aivan kaikkea ;)

Nemon kanssa arki on muuttunut entistä helpommaksi. Ei tietoakaan syksyn ongelmista. Se on niin helppo. Koputtelenkohan puuta nyt... naksuttimen myötä on tapahtunut kaikkea ihmeellistä, mm. lenkillä vapaana ollessaan koira tulee ottamaan omatoimisesti kontaktia useaan otteeseen, liiankin useasti omasta mielestäni. Hyvä vaan!
Lisäksi aloin eilen syöttää koiralle raakaa lihaa, nyt alkuun ainakin puoliksi barffataan ja piakkoin siirryn kokonaan raakaan. Tietysti edelleen epäilyttää, että joku ravintoaine puuttuu. Lähdin ihan poron jauhelihalla ja sai se eilen pienen hirven luunkin. Hyvin näyttää maistuvan, tosin kasvissosetta ei viitsisi syödä, perus. Jatketaan nyt tästä ja katsotaan miten lähtee sujumaan.
Eipä tässä nyt loppulomalle erikoisia suunnitelmia, pitkiä lenkkejä, muutamia treenejä ja perjantaina suunnitelmien mukaan mätsäriin. Jep.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti