30. tammikuuta 2012

ei kenelläkään oo niin hauskaa kuin mulla

Tokokärpänen on puraissut vihdoin! Tässä meni muutamia viikkoja kevyellä treenaamisella kaikkien juttujen takia. Nyt taas treenaaminen on ollut muutamien päivien ajan pääosassa - tulin mukavasti kipeäksi koeviikolle - lenkkeilyn sijasta.

Perjantaina treenailtiin sisällä ihan perushyvällä palkalla. Puppe niin tohkeissaan mukana kun tajusi että olen kehitellyt sen varalle jonkunlaiset treenit... Tehtiin kyllä koko vko 4 sisällä perusasennon suoristamisprojektia, 4-8x peruksia päivässä naksun ja käsiohjauksen kera. Nytkin otettiin niitä perusasentoja, parempia huomattavasti jo!
Lisäksi kapuloitiin pitkästä aikaa, naksuttelin pidoista. Saa kyllä olla hiton nopea että ehtii naksuttamaan oikeaan aikaan, tuo sylkee kapulan jo millisekunnin kymmenesosassa. Vaadin vähän pidempää kapulan pitämistä, hmm heh kai se vähän pidemmän aikaa sitä piti. Lisäksi kaksi ihan kunnon tuomista, heitin kapulan noin 4m päähän ja kutsuin koiran luokse jalkojen väliin, toi kapulan ihan suussa asti jee!

Lauantaina sitten lähdin uhmaamaan kivaa pakkasta koulun pihalle. Häiriötä oli just kivasti, vieressä lapsia pulkkamäessä ja koulun pihalta kulki aika paljon porukkaa. Hankala palkata sormet jäässä ja huonojen taskujen kera mutta joten kuten selvittiin. Nemppa oli taas jo ihan liekeissä kun pääsi treenaamaan, mainio.
Otettiin ihan kokonainen liikkeestä maahanmeno, ohjasin ja palkkasin perusasennon, käskyn kanssa ihan minimaalinen hidastusapu ja kehumiset maahanmenosta. Oli muuten tosi hieno :) niin ja liitin alkuun taas sitä valmistelukäskyä.
Sitten normimaahanmenoja joku 5x, joista muutaman jätin palkatta. Nemon yritys vaan parani kun kaikesta ei tullut palkkaa vaan pelkkiä kehuja joistain. Lisäksi ihan jättehelppo paikkaistuminen. Tosi mukavat treenit innokkaan piskin kanssa.

Eilen treenailtiin olkkarissa, syynin alla ruudut, kaukot, kapuloinnit ja pieni istuminen vielä.
Suht pienen ruudun tein tilanpuutteesta johtuen, taas tekniikalla läpijuoksu, ei palkkaa ruudussa, palkka ruudussa, läpijuoksu, ei palkkaa, läpijuoksu. Tosi pätevästi pelasi, joskin kerran ei mennyt taas ruutuun, sain käskeä uudelleen ja näyttää uuden käsimerkin. Muuten tosi hieno, ja juuri se into mitä olen koittanut saada.
Kapuloinnit oli jälleen melko peruskamaa, tyyppi ei varmaan ikinä opi, että kapulaa voi pitää suussa samalla kun on sivulla tms. Treenailtiin vaan että annoin sille kapulan peruasennosta ja piti se sitä aina ehkä sekunnin pidempää, hiljaa hyvä tulee. Vielä yhdet kaukot (ennakointia...) ja istuminen luupalkalla.

Kävästiin tuossa pieni lenkki ja pidin karvamonsteria taas vapaana, se kirmaili innoissaan lumessa kuin gepardi ja totteli taas niin kivasti, tyypillä oli hieman hauskaa. Eräs ohikulkija ehti juuri kehaista sitä niin hienoksi, kun tyyppi päätti ottaa vainun sinne, karjahti naiselle ja meni penkalle nuuskimaan jotain hajua, tuli kutsusta pois. Juuri niin perus, pitäähän Nemon näyttää samalla hetkellä että totteleminen on yliarvostettua. Mutta joo, oli kiva kuulla kehuja että mulla on tottelevainen piski :--) onhan se, kun se haluaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti