19. tammikuuta 2012

kiirettä pitää

Vitsit, olisipa kesä.... viimeisen viikon aikana lunta on tullut taas pirusti lisää, mulla on ollut tällä viikolla koulupäiviä kuuteen ja niinä iltoina en ookkaan jaksanut tehdä mitään fiksua. Päälle koeviikko alkaa pian. Nooh, hengissä selvitään.

Ei mitään erikoisia kuulu, viime viikon loppupuolella treenailtiin ahkerasti, en tosin muista mitä. Viikko sitten torstaina käytiin Liisan ja Foxin kanssa lenkillä, sanoin ei voi kuvata Nemon ällötystä tollerikakaraa kohtaan. Perjantaina Ainon ja Emman kanssa, Nemppa ei syttynyt riehumaan Emmankaan kanssa. Jännä.
Tällä viikolla piski ei olekaan saanut aktiviteettiä. Lisäksi se on ollut pikkuisen kipeä, alkoi maanantaina huojua. Siis kun kävelee sisällä hitaasti, takapää saattaa vähän heittää. Kun istuu ja killittää, pää huojuu. Kuin humalainen. Soittelin ell ja sanoivat ettei pitäisi olla vakavaa, joku syndrooma joka voi tulla yllättäen, johtuu keskushermostosta, saattaa kestää parikin viikkoa. Tai lihasjumit. Mitä itse epäilen, tai sitten että johtuu jotenkin lonkista tai selästä. Eilen kun nostin koiraa normisti, se ulahti. Mutta nyt se on jo parempi, onneksi.

Eipä taas erikoisempia, treenit ja aktiivinen elämä alkaa ehkä jatkua piskin osilta huomenna, jos se ei enää kovin huoju. Katsotaan.
edit/ pystyttekö menemään tuolle kommentointisivulle? itselläni vammaa, lagaa koko homma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti