6. syyskuuta 2011

pähee piski

Oltiin nyt vihdoin jopa agitreeneissä saakka, i'm happy! Ja niin taitaa koirakin olla. Lämmittelin sen oikein hyvin ja tehtiin venytyksiäkin paljon ja muuta verryttelyä, pyörimistä ja pujottelua. Eihän ne jumit siis joo välttämättä johdu huonoista lämmittelyistä, mutta pelataan varman päälle. Meitä oli paikalla vaan viisi, ehdittiin tekemään hyvin kaikkea.
Takakentällä ensin kontakteja, mehän ei olla Nemon kanssa treenattu edellisen agitreenikerran jälkeen siis mitään kontakteja. (mutta nyt hommaan sen kontaktilaudan himaan, niin Nempalla on sitten varmat kontaktit kun haetaan keväällä johonkin ryhmään!)
Tehtiin Nemon kanssa puomin alastulolla, taas annoin piskin itse oivaltaa ideaa. Viittasin Nemon vaan aina puomille. Tosi nopeesti taas älysi idean, tarjosi oikeaa asentoa. Nyt oikeen tekemisen merkkinä JES (olisin ollut sen hyvän kannalla edelleenkin.. :-D), ja sitten vapautus. Tosi hieno elikko, tarjosi hienosti siihen nähden että ei oltu treenattu.
Nemppa hengasi välissä tovin boksissa - huutaen kuin hullu.

Sitten Tiian kanssa etukentällä ensin välistävetoa. Nemon kanssa tehtiin ilman rimoja, minimoin jumiutumisriskit. Ja koirallahan meni miljoona kertaa lujempaa ilman rimoja, sata lasissa tyyliin! Oli hupaisa katsoa sitä, se oli ihan liekeissä ja teki tosi hyvin nää. Vautsi.
Sitten takaaleikkausta. Ensin targetilla, tosi jeessit. Ilman targettia - heeh tässäkin meni hienosti, kunhan muistin ohjata oikein. Jossain vaiheessa koira alkoi turhautua kun en osannut ohjata, onneksi saatiin loppuun muutamat onnistuneet toistot.
Pikku paussin jälkeen keppejä, nakit loppui multa joten Tiialta lenkkimakkaraa, Nemo sekosi aivan täysin. Ensiksi se teki kahdet hutiloidut kepit, sitten alkoi keskittyä ja teki superhienoja keppejä hyvin omatoimisesti! Pienoinen kriisi tuli kun palkka tippui herran tukkaan, varsinainen kriisitilanne mutta siitäkin Nemo selvisi. Ei meinannut tulla pois Tiian luota, jolla herkkupalkat oli. Teki sitten sieltä päästä mun luokse takaisin kepit, ihan kiva... tosi hieno oli, vauhtiakin!!

Ihan superkivat treenit, Nemolla oli ihan hitosti vauhtia!! Ehkä sekin vihdoin syttyy ;) tuun mahdollisesti raportoimaan vielä ennen kisoja, mutta sitten lauantaina kuullaan viimestään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti