20. elokuuta 2010

treenejä treenien perään

Olen nyt saanut koulusta huolimatta pidettyä treenit hyvin jokapäiväisessä ohjelmassa, jipii. En pystyisikään siihen ilman intoa, nyt sitä treeni-intoa tulikin lisää sattuneista syistä joita en nyt mainitsekaan täällä blokin puolella, ainakaan vielä. Tässä selostusten ohessa parin päivän takaisia treenikuvia.

Eilen alkoivat ohjatut treenit, Janessa veti meidän edistyneempien ryhmää. Oli kyllä tosi kivat ekat treenit kesän jälkeen! Nemo vaikutti laiskalta, mutta kaikki meni kuitenkin hyvin. Okei suhteellisen hyvin.
Alkuun paikkamakuu, hmm, pientä säätöä. Tällä kertaa ei ennakoinut maahanmenoa, ei mennyt ekalla käskyllä maahan, ja kun meni, meni lonkalle. Korjaus sitten vaan. Makuu muuten ihan hyvä, jonkun verran palkkailin kun vieressä oli jonkun verran häiriötä, koirat molemmilla puolilla, joiden ohjaajat tekivät siinä häiriötä ja palkkailivat. Ihan bra.
Sitten otettiinkin vähän kisamaista, palkatonta treeniä. En nyt ihan tarkalleen muista mitä liikkeitä tehtiin missäkin vaiheessa, noo... samalla otettiin siirtymisiä eri puolille kenttää koira vapaana.
Otettiin muistaakseni hihnassa seuraaminen, luoksetulo, liikkeestä maahanmeno, ehkä muutakin? Kahden liikkeen jälkeen aina superruokapalkka, liikkeen jälkeen aina kehuin. Yllätyin siitä miten hyvin Nemo teki, vire säilyi makeasti! Toki liikkeet olivat todella lyhyitä.
Loppuun omaan tahtiin tehtiin jätkän kanssa vähän merkin kiertoja ja ruutuja, kivaa oli.
Pikkumiehen vire säilyi hyvänä, osasi välissä aina rauhoittua! Aika super oli.
Nyt vaan palkatonta treeniä pikkuhiljaa. Itselleni taas muistettavaa: seuraamisissa katseelle kiintopiste, niin en kävele päin puuta. Loogista kyllä.


Tänään sitten illalla kostealla nurmella, häiriötä oli vähän. Päivän teemana maahanmenot ja paikkamakuu. Koira tuntui alkuun jo vähän muissa maailmoissa olevalta, sain sen kumminkin tähän todellisuuteen nopeasti, temppuiltiin hieman.
Ensiksi vaan yritin nopeutella maahanmenoja, pyörittelin sitä ja siitä maahan. Eipä sitä nopeutta näkynyt, en tiedä johtuiko nurmen märkyydestä. Vähän niitä.
Sitten kaksi lyhyttä paikkamakuuta, aika ehkä 20-30s, etäisyyttä varmasti se 20m. Alussa ei mitään ennakointiongelmia, hyvin makasi. Vierelle palatessa ennakoi istumisen molemmissa. Käskin takaisin maahan, palkkasin ja vapautin maasta. Tätä toistettiin ihan parilla yksinkertaisella treenillä. Sitten pitkän makuun vuoro, aika noin 2min, etäisyys 8m. Eivät taida olla ihan tarkkoja arvoja.. palkaton ja kehuton, oli aivan upea. Ja nurmi tosiaan hieman kostea. Piski piti kontaktia aivan upeasti, itse annoin katseen seilailla sen takana. Lopussa katseli vähän muuallekin. Luokse palatessa palkkasin jo edessä maassa pysymisestä, ennakoi silti istumisen vierelle tullessa, jeaa.
Loppuun vielä temppuiltiin. Oli ihan kiva treeni, tietty nuo ennakoimiset ketuttavat, mutta kyllä nekin saadaan pois. Päässäni kytee jo melkoinen treenisuunnitelma.

2 kommenttia:

  1. no oli se kyllä melkoinen keskitysleiri :D Hei älä ota paikallamakuun jälkeen nyt vähään aikaan istumista. Palkkaa aina kun menet viereen (ei kuitenkaan vaadi AINA palkkaa) ja sitten vapautus.

    VastaaPoista
  2. janessa: wiliparka xd näin olen tehnyt, toivotaan että alkaa auttamaan :-D

    VastaaPoista