15. elokuuta 2010

for all of the plans we've made

Tietysti nyt täytyy heti tehdä vähän treenisuunnitelmaa, kun eilen sai tietää mitkä menivät pilalle tuommoisessa kisatilanteessa. En olisi noita joitakin asioita edes tajunnut lähteä ilman eilisiä möllejä korjailemaan.
Tänään ollaan tokovapaalla ja jossain vaiheessa täytyisi hoitaa turkinpuunausoperaatio, ja trimmaillakin tuota jonkun verran.

Luoksepäästävyydessä satunnaista treenailua, jätän kehut ja namit ja kaiken pois, ja sen koiran takamuksen on pysyttävä maassa vaikka joku kuinka tulisi lepertelemään. Palkkaa vasta sitten kun on pysynyt hyvin siinä.
Erilaista perusasentotreeniä. Täytyy nyt kai jonkun aikaa vaan vetää kaikki perukset käsimerkillä, jotta ei mene vinoon ja sitten ilman apuja, ja alkaa palkkailla kontaktista ja suoruudesta. Perusasentoon sitä kestoa, paljon, ettei se ala ennakoimaan maahanmenoja. Ennakoinnit sitten vaan huomiotta ja onnistunut suoritus perään.
Makuussa vaan varmuuden ja etäisyyden kasvatusta, pysyy melko varmasti jatkossakin palkatta.
Seuraamisia en nyt vähään aikaa hinkkaa Nemon kanssa, vaan itsekseni. Ensinnäkin joku saisi opettaa minut kävelemään kunnolla ja näyttää varsinkin ne käännökset. Olisiko vapaaehtoisia? :-D
Liikkeestä jääviin vaan varmuutta ja minimaalisetkin pysähdysavut pois.
Estehyppy vaatii paljon treeniä, voi kunpa pääsisi treenaamaan jonnekin lautaesteellä. Jos ja kun ei pääse, niin pahvilla treeniä vaan.
Tiivistetysti mihin minun pitää kiinnittää huomiota: seuraamisen kävely, kehumista paljon vähemmälle! (muistaakseni olen näistä ennenkin kuullut...)

Täytyy muistaa pitää kaikki treenit kivoina, ja ottaa niitä avoimenkin juttuja ettei tylsää alokasta vaan hinkata.
Aloin miettiä, että olisikohan pisteet riittänyt virallisissa ykköseen. Jäin pohtimaan olisiko hyppy mennyt nollille, seuraamisissa olisi ainakin kaksoiskäskystä lähtenyt pisteitä.
Yleisesti muuten aletaan sitä palkattomuuttakin hioa, esim. tehdään luoksetulo ja vaikkapa seuraaminen, sitten rasiapalkka kentän laidalla. Tuli vähän jopa semmoinen hinku virallisiin kisoihin.. pitää nyt malttaa ihan rauhassa korjata nuo asiat ja vasta sitten.
Inhaa, tuntuu että tämä blogi täyttyy vain jostain treeniselostuksista. Tänään aamusta käytiin pitkä peltolenkki, aamulla ilma oli vähän syksyisen kirpeä, mutta muuttui äkkiä tosi lämpimäksi. Nemolla oli hauskaa viilettää pitkin maita ja mantuja vapaana ja kurata itseään. Fiksu mikä fiksu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti