31. maaliskuuta 2010

turkki lähti

Nemolainen kävi eilen trimmissä ja ei kikkare millainen skidi siitä tuli :-D oikeasti, en meinaa tunnistaa sitä. Sen lähes aggressiivinen karvamursuilme muuttui surumielisen pentukoiran ilmeeksi.. se näyttää jotenkin paljon nuoremmalta. Tosiaan turkkia lähti enemmän kuin jäi, ja musta tuntuu että se on taas liian lyhyt, ainakin noi tassukarvat. No, uskon että trimmaajamme kumminkin tietää mitä tekee. Ja äkkiähän tuo turkki kasvaa. Ja jos kehiin ollaan menossa vasta toukokuun lopussa, ei ole mitään hätää.

Tää viikko on ollut jälleen kamalan kiireistä ja koira jäänyt vähemmälle ajalle, mikä itseäni harmittaa kauheasti, omatunto kolkuttelee.
Huomenna olisi tiedossa kumminkin ukuilut ja pitkä lenkki. Sekä huomenna on jo maaliskuu! Ja sitten onkin pääsiäisloma, Nemolle paljon aikaa. Kunhan noi kadut kunnolla sulaa ja kuivaa, tuolla on aivan yyberihanaa kävellä! Tokoiltiin maanantaina jotain pientä, ei sujunut.
Nyt menen koisimaan.
ps. tosta tokoilusta tuli vielä mieleen, mitenhän noi meidän möllit menee.. ei niihin ole kuin puolitoista viikkoa, ja sekä koiran että omistajan tokointo on lähtenyt lumien mukana. Good for us, very good!

2 kommenttia: