14. maaliskuuta 2010

tilannekertaus

Tän viikon torstaina oltiin taas ukun treeneissä ja mulle itelleni jäi tosi paha maku suuhun niistä treeneistä.. ihan kivasti se teki liikkeet ja kaikki. Seuraamisetkin meni paljon pienemmällä palkalla ja kehumisella, tuota kehumista ja palkkausta pitäisi vähentää, ensiksi pikkupätkissä liikkeitä, sitten koko liikkeitä vähillä kehuilla ja palkalla. Luoksetulo oli myös tosi kiva, jätin, kävelin pois, palasin palkkaamaan, kävelin pois ja kutsuin. Jäävien opetukseen saatiin vinkkinä että maahanmenoon vois saada intoa pyörimisestä, ensin siis pyörittelen siinä Nemoa ja sitten käsken maahan. Tuota otettiin eilen ja paljon vauhtia saatiin. Seisomisissa tuo pyöriminen ei toimi, testattiin. Mutta niistä treeneistä vielä, siis se teki ihan siististi ja hyvin - semmoinen innostuneisuus puuttui, ja nenä oli aivan kokoajan maassa, ihan liikaa. Ja muut ryhmän koirat olivat narttuja, itse tein virheen kun päästin treenin aluksi ja lopuksi Nemon moikkaamaan niitä, ensi treeneissä me ei moikatakaan ketään. Ja se nenä oli tosiaan raivostuttava, kokoajan maassa. Kai se sohjosonta oli niin kiinnostavaa. Sulais noi lumet kunnolla, pakkanen vaan jatkuu, ja kun ne alkaa sulaa, on silloinkin siinä parkkiksella inha treenata loskassa.

Tosiaan eilen otettiin ihan kunnollinen treeni sisällä, aina vaan sisällä, mutta ihan kivasti meni. Vähän pidemmän aikaa treenailtiin ja keskittyi tosi hyvin. Nuo jäävät voitaisiin saada sujumaan ensin stop/maahan- käsky, sitten paikallakäsky. Mun tarttee vaan ihan pikkusen pysähtyä käskyttämään sitä ja sitten kävellä pois, se jää hienosti seisomaan, maahanmeneminen on vähän takkuilevaa hitaasta vauhdista. Mulla on vielä pohdinnan alla mikä opetustapa olis Nemolle sopivin.

Tänään pääsee Jasper Modan vanhaan häkkiin, tulee se hyödynnettyä ihan kunnolla. voin kuvitella sen pikkumiehen riemun suuressa häkissä.
Jepsjeps tänään on vielä edessä Nemolaisen puunausoperaatio ja tosiaan chillojen häkkien siivous. ja kokeisiinkin pitäisi pari tuntia lukea, keskittyminen on nyt vain vähän haastavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti