23. maaliskuuta 2010

jee jee jee jee


Nemo pesun jäljiltä puolitoista viikkoa sitten :D meidän trimmi muuten siirtyi ensi tiistaihin (JEE!), argh, tuo turkki on nyt niiin kamala ja sen setvimiseen menee iltaisin parhaimmillaan se tunti. Joten oma turkinhoitointo on vähän nollassa.
Meidän tokoilut on alkanut taas kuseksimaan pahemman kerran, koiran aivotoiminta jälleen himmenemään, omistajan into piiloutumaan.. pari viimeistä viikkoa on olleet koulussa aivan hirveät, nyt helpottaa, enää korkeintaan yksi koe per viikko. Nemolle jäi pahimpina koerupeamina vähemmän aikaa ja treenailukin on vähän jäänyt.
Viime viikon ukun treenit meni superhienosti. Jälleen sitä perusongelmakohtaa, seuraamisia, ei tosin otettu kuin vähän. Seuraamisessa hemmetinmoinen jätättäminen on taas tullut esiin - en ole saanut piskiin mitään intoa, kaikkeni olen yrittänyt. Tyyppi sen kun haahuilee ja jätättää, jos ulkona vähänkin treenataan. Sisällä sujuu. Jäävistä seisominen sujuu hyvin, alkeina tosin. Maahanmeno on hieman kyseenalainen. Se seuraaminen tietysti eniten harmittaa.
Mielessä on käynyt että josko peruisi koko möllit, ei me oikeasti olla edes möllivalmiita. Huomenna ajattelin vihdoin ryhdistäytyä ja lähteä kuvaamaan örkkiä, ei vaan huvita - se on niin saastainen.
Ulkona on ihan mahtava kevätsää, jopa kuivaa asfalttia näkyvissä! Jeejee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti