25. maaliskuuta 2010

live your life with arms wide open


Jipii, Nemolainen on alkanut jälleen pysymään vapaana! Käytiin tänään iltapäivästä pelloilla umpihangilla juoksentelemassa, jäbä innostui jälleen ihan kivasti, mutta ei yhtä paljon kuin eilen. Mulla oli vanha kamera mukana - mistähän johtuu että saan tolla parempia kuvia kuin uudella.. :Dd
Oltiin myös ukuilemassa, jei, parkkipaikka oli jo sula, asfaltti näkyvissä. Oma olo oli laiska ja koirakin oli laiska. Paikalla ei ollut mitenkään erityisen paljon koirakkoja, good for us.
Alkuun luoksepäästävyys ja Nemo NOUSI. Tämähän oli mulle karsea järkytys, meni haistelemaan kättelijän kättä. Nounounou, miten tämä voi kusta?! Tääkin on ollut yks varmimmista jutuista. Nyt vaan siis paljon palkkausta, silloinkin kun joku koskee örkkiin. Kavereiden kanssa tätä pitää treenata.
Paikkamakoilua. Otin ihan lyhyellä matkalla about 2m, ja lyhyillä ajoilla, kävin palkkaamassa lähes kokoajan. Hienosti pysyi, välillä vähän pälyili, mutta tähän oon tosi tyytyväinen. Kankeasti meni ekaksi maahan. Ja maan kylmyydestä lisää propseja Nemolle, että pysyi.
Seurailuja, näitä jännitin. Ihan omaan tahtiin sikin sokin, häiriötä tuli. Yllättävän hienosti veti. Jätätystä ei kuin pari kertaa, kontakti vähän katkeili. Palkkasin juuri oikeasti paikasta ja kontaktista.
Ruudun alkeita, tätä voitais aloittaa tekemään himassakin, Nemo tykkäsi. Vein ruutuun kosketusalustan päälle nameja Nemon kanssa, ensin lähetin ihan läheltä ja hieman kauempaa, innolla juoksi syömään namit.
Luoksetulo, tää oli ihan ookoo. Jättämisessä meinasi väkisin lähteä seuruuseen, sain useamman kerran käskyttää. Otettiin lyhyt matka, kävelin noin kolme metriä, kävin palkkaamassa ja menin vielä kauemmas. Kutsun jälkeen lähti hieman viiveellä, hienosti tuli sivulle.
Lopuksi vielä jääviä. Tai no meidän jäävät. Seuraaminen oli poukkoilevaa, Nemo lähti tulemaan jotenkin kummasti mun päälle. Seisominen oli huippukiva! Jäi ilman paikkakäskyä seisomaan, kävelin kahden metrin päähän ja menin palkkaamaan. Maahanmeno ei luonnistunut sitten millään, sain jonkunlaisen sekavan suorituksen aikaiseksi.
Minkähän yhteenvedon tähän vetäisi. Nemo oli jotenkin epävireessä ja huonossa vedossa. Nyt Janessan hyvien vinkkien mukaan pitää yrittää tehdä treenitilanteesta kiva ja epävirallisempi, paljon hauskoja temppuja, jospa saataisiin sitä intoa tuohon treenaamiseen.

Huomenna Nemo pääsee eroon kurakuorrutuksestaan, pesen sen illalla lauantaista mätsäriä varten. päästäänpähän tsekkaamaan etukäteen möllitokohalli, ihan hyvä vaan.. kaipaan lenkkiseuraa, lähtiskö kukaan Nemon ja mun kanssa? :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti